Baybymucize Minikjelibonum benden ilk haftada hiç kan almadı doktorum tarama testlerinde aldı sadece ama öncesinden tedavi için gidince tüm vücudumda eksiklik varmı diye bakılmıştı herşeime
Suzii-90 Kızlar benimde idrar yollarında enfeksiyon çıktı agrım olup da doktora gitmiştim sonucunda idrarda çıktı kültür testi temiz çıktı bol bol su iciyorum günlerdir hatta normalin üzerinde bile içmişim su ile enfeksiyon temizlenir mi böyle bisey yaşadınız mı doktorum ilaç vermedi gerek yok dedi kültür temiz çıkınca
Minikjelibonum Suzii-90 ne güzel kültür temiz çıkmış. Bnm üreme oldu😞 şekerin yoksa dut kurusu ye enfeksiyon temizliyor
Baybymucize Suzii-90 vajinal kültürde verdin mi canım benm idrar temiz çıktı ama vajinada üreme çıktı kendi bakterisi fazla artmış onada baktırdın mı
Baybymucize Minikjelibonum benm sağlık ocağı hiç birşey yapmadı canım 🤣 12.haftada bildirdim hatta beni aradı sağlık ocağına gelme corona var dedi tetenoz 1doz oldum erken Doğumu başlatır diye duydum okadar korktum ki alakası yokmuş geç kaldım 2.doz için ararım seni Ocak’ta da Doğum hakkında bilgi vercem sonra bebekle işim dedi
Suzii-90 Minikjelibonum ona göre de ilacını veriyolar canım korkma dut kurusu değil de pekmezini yiyorum her sabah faydası olur inşallah
Minikjelibonum Suzii-90 pekmezi kan Yapar. Direk enfeksiyon temizleyen beyaz dut kurusudur veya yaban mersini
Pinkchemistry @Suzii-90 benimde kültür de üreme olmadı enfeksiyon az cikti ama yinede suda eriyen toz bi antibiyotik verdi eger serklaj dikisiniz varsa mutlaka takip edin sadece su ile atlatırım diyorsanız da haftada bir tahlil verin derim çünkü 18.haftada bu enfeksiyon bende bi cijti 31.haftaya geldim hala başıma bela oluyor yeri geldi su ile atlatayım dedim olmadı ama tabi yine sizib bileceginiz iş..
Suzii-90 Pinkchemistry ya canım doktor vermedi ilaç sıkıntı olursa isterim artık suyu 4 litre falan içiyorum değerler de yüksek değildi sonda takılınca oldu büyük ihtimal çünkü olmuyordu korunmak için probiyotik de kullanıyorum aksine dr da hastaneye çok gelme diyo virüs çok artmış bi sıkıntı olursa gel dedi yoksa gelme ayda 1 gel dedi kasık agrım olmuştu öyle vermiştim tahlil bakalım yine olursa yine giderim bu defa ilaç isterim
Suzii-90 Baybymucize yok canım kan ve idrar tahlilleri verdim kültür de temiz çıktı doktor da bisey vermicem dedi kültür temiz çıkınca 4 litreye falan su iciyorum temizlensin diye serklaj da bana sonda takıldı ondan sonra oldu böyle bisey olmuyordu ya sınır oldum serklajimı yapan dr bi bildiği vardır dimi çok yüksek olmayınca ilaç vermek istemedi galiba
Baybymucize Suzii-90 benm demek istediğim canım idrar ve vajinal kültür farklı benmde idrar temiz çıktı ama vajinal da üreme çıktı bunlara göre test verseydin ama sen bilirsin benimde herşey tam olsun isterim doktorun öyle gördüyse ona göre hareket ededisn
Hnfmhmt Kızlar günaydın, bu sabah vajinadan 3 4 cm boyutunda ince düğümlü bir ip geldi, doktoruma yazdım bekliyorum, varmı başına böyle bişey gelen.
Hnfmhmt Baybymucize 21+2 deyim. Az önce başka bir grupta bir arkadaş yazmış, aynısı başına gelmiş serklajın uzun bırakılan yerinden olabiliyormul bazen, doktora gitmiş serklaj öyle çıkıp hemen kopacak bişey değil bunlar olabilir korkma demişler, bende doktorumdan cevap bekliyorum
Baybymucize Hnfmhmt ayyyy iyi bari korktum valla 😟 canım sen gene hemen doktoruna git tamam mı haber vermeyi unutma bizede
Hnfmhmt Baybymucize ayy bide bana sor valla nasıl korktum ama şimdi doktorum aradı korkmamamı bunun olağan bişey olduğunu söyledi dikişle alakası yok onu bil yeter dedi 🥰🙏 çok şükür rahatladım.
Baybymucize Hnfmhmt serklaj ipi böyle kalın bişeymiş canım şerit gibi internetten baktım yaparken bayıldığım için görmedim aman yerinde dursunda kuzularımız iyi olsun
Hnfmhmt Baybymucize evet canım benden gelen çok inceydi, doktorda öyle deyince panik yapmamaya karar verdim bide bi kaç kişi daha yazmış olabiliyomus böyle. Sen kaç haftalıksın 🥰