Baybymucize Dgull dönmedi zaten başıma ne gelirse hafta sonu geliyor 1saat sonra gene ölçeyim olmadı tansiyonum hep düşüktü birde bu sorun çıkmasın tam iyiyim derken 🥺😭
MystryYYy Baybymucize cnm limon tuketseydin biraz birda sarimsak tüketmeye calis bu ara. Benimde nrmalde yuksektir tansiyonum surekli yatarak 12 7 oluyor biraz yorulsam hareket etsem hemen cikar. Ama sen dusuk tansiyonluymussun belkide yoruldun yada yedigin biseymi dokundu
Baybymucize MystryYYy canım iki gün önce tuzlu kurabiye canım çekti oturarak eşimle yaptık öyle aşırı tuzlu değildi sabahta baya Yedim başka öyle tuzlu yemiyorum aslında maden suyuna limon koyup içsem yada limonlu su düşürür mü limon içinde bahçeye inmem lazım bakim evde varmı
MystryYYy Baybymucize limonlu maden suyuda olur. Aklinda bulunsun tansiyonun biraz yukselirse limonlu su ic iyi geliyor. Ben kendimi kotu hssettgmde yukseldigi zaman iciyorum cok ferahlik veriyor. Birde dedgm gibi yoğurt vs tuketiyosan sarimsakli tuket ara ara . Hem faydalı çok.
Baybymucize MystryYYy canım dün yoğurdun içine koydum tansiyon falan okursa düşşün dedim içime doğmuş bide çok garip bişi oldu bebek solumda komple sağım bomboş kasılmam yada sertleşmem yok karnım yumuşak orda oynuyor sürtünüyor canımı yakıyor dokununca sanki istemiyor gibi ittiriyor bugün korkudan ölçen sendedir böyle oldu mu bu haftalarda
MystryYYy Baybymucize doktora gttgmde olmustu ole bende cok oturmustum heemn bas assagi olmustu bi tarafa toplanmisti eve gelince yatnca degstrdi. Kasiklarmda basi var sanki caprazlama duruyor galiba bide sirti dönük sanirim tekmeleri belimde hissediyorum 🤔 bu aralar baskida var korkmaya basladim
Baybymucize MystryYYy bende de aynı oturmadım bugün çok ama solda hala solda en azından tepki veriyor buna şükür bende böbreklerde hissediyorum ne bilim korkuyorum bir tarafta olunca
Baybymucize Dgull canım evde yoktu eşim getirdi bir dilim bardağa attım bir bardak içtim sadece şimdi gene ölçücem doktorum da dönmedi kötü bir durum olsa umrunda olmayacak
Dgull Baybymucize öyle özeniuorum ki şu doktorlarının ilgisini hemen dönenini ballandıra ballandıra anlatanlara o gün detaylı ultrason diye gittik sorduk yapacakmısınız diye benim her yaptığım detaylı dedi. Doktor şaşırdım kldım valla işinde iyi kadın ama beyaz eşya gibi şans işi
Minikjelibonum Kızlar benm bebeği dikiş tutuyor biliyorsunuz. Az önce büyük wc ye cıktım korka korka. Bu büyük tuvalet yaparken olan baskı bebeğin dikişi yırtmasına veya iyice sıfırlanmasına yol açar mı ya çok mutsuzum valla günlerdir kendime gelemiyom
MystryYYy Minikjelibonum bendede dikis tutuyor ama zorlanmadigin surece bisey olmaz cnm. İkinma yeter kendi gelsin bol su ic ben oyle.yapiyorum
Minikjelibonum MystryYYy valla ben hamilelikten öncede haftada bir çıkardım kronik kabızım ben. Hamile olduğumdan beri magnesie calcine içiyom o daha rahag cıkartıyo ama az önce az ıkındım ya çok korkuyom
MystryYYy Minikjelibonum korkma kendine yaptgn stresten daha cok korkmalisin. İnan her seyin basi stres. Bak sabah kalktm bebegm az hareket etti diye moralim bozuldu öyle bir ruh haline düştüm ki sacma sapan baktm agrilarim artti daha kotu oluyorum moralimi bozmak stres yapmam beni dhaa beter etti. Sonra kendine gel dedim kendi kendime aldm önüme ivr zvrlari actm filmimi keyfime baktm kizimda bu sefer hareketlendi ne agri kaldi ne bisey. Stres yaptkca kendimizi daha kötü ediyoruz ben onu anladim . En guzeli olabildigince rahat olmak. Elimizden geleni yapip rabbimize teslim olmak. Sende oyle yap elinden geleni yap ve dua et . İyi gelecek emin ol. Guzel dusunelim guzel olsun.🌼
Minikjelibonum MystryYYy güzel düşünelim güzel olsun tabi güzel olsun inşallah olsun😞. Sen güçlü birisin ya ben değilim ben yıkıldımda kalıyom öyle toplayamıyom da kendimi. Belki daha önce iki tane kaybettm diyedir. Sen gücünle bence bu sefer galip gelceksin🤲🏻🧿