Baybymucize Arkadaşlar alakasız bir sorum var acı biber yedim canım çok çekti 1tane ama midem berbat oldu acaba bebeği yakabilir mi bilginiz var mı pişman oldum ağrıdan gebercem
Nasippp Baybymucize Allah iyiliğini versin 😂 kız yok ne yakması yediklerimiz direk bebeğe gitmiyor korkma bende kan sulandırıcı yapıyorum iğneden sora kanıma buz koyuyorum morarmasın DİE annem ne derse beğenirsin kızım bebek üşümesin 😂😂 korkma sen bişey olmaz 💁🏻♀️
MystryYYy Baybymucize yok cnm bebege zarar vermez o hicbiturlu ama seni tuvalette zorlar acitir canini. Birde yanma yapar mideye. Ben nrmalde cok severm oturup 10 tane 15 tane yerim ama. Hamilelikte yakmasn die yemiyorum
Baybymucize Nasippp valla normalde çok severim yememiştim bir tane turşu yedim çok acı değildi ama midem ağrıdı ağrıdan duramıyorum mide ağrısı bukadar sa bebeği ne yapar diye düşündüm valla psikolojim bozuldu🤣🤣🤣
Baybymucize MystryYYy ben hamile kalınca yemedim canım çekti mide ağrısı yapıyormuş pişman oldum beni bukadar acıttıysa bebeği ne yapar dedim psikolojim iyi değil 😄🤣🤣 panik atak oldum gari
Baybymucize Nasippp gerçekten bişey yerken içerken ona zarar mı demekten içmediğim yemediğim şeyler çok var
MystryYYy Merhaba kızlar simdi kontrolden çıktım çok şükür her sey yolunda suanlik. Kızım 1346 gr olmus 40 cm de boyu . Simdi 2 doz.ciger gelsitirici vurucaz 24 saat sonra tekrar coger gelsitirici vurulcak 2 doz olasi erken dogum icin. Toplam 4 doz vurulcam
Nasippp MystryYYy maşallah subhanallah canım. Aynen vurul riske atmayın inş doktor ne dedi doğum için 30 ların üstünü görebiliriz falan dedi mi inş göreceksin
Baybymucize MystryYYy maşallah baya büyümüş küçük hanım 🧿ben geçen sormayı unuttum ciğer geliştirici vurmayı aralığın sonunda gidicem sorun olmazsa sorucam onada etek yok der benm doktor kesin 🤭 benm 26+4de 960gram 35cm di benimki bana zayıf geldi seninki kaç gram hatırlıyormusun canım ben alıyorum kiloyu hep
MystryYYy Nasippp gittigi yere kadar gidicez dedi cnm rahm agzma bakti sordum dikis tutuyor dedi olctu 1.7 cm neydi kafasyla zorluyor bak dedi . Kafası asagidaydi bu sefer . Suanlik boyle cnm . Bende ciger gelistirici vurunc bebek hareketkeri azalio.diyolar ya ona korktm ins azalmaz devam eder boyle zaten hep panigim🤔
Nasippp MystryYYy dönmüş doğum pozisyonunu almış demek senin hissettiğin baskı kafasıymış 😀 Ay okuma sen tetenoza da öyle diyordular korkmuştum şükür bi sıkıntı olmadı sadece kolum ağırdı bence kişiden kişiye değişiyor etkileri
MystryYYy Nasippp aynen bende bıraktım okumuyorm cnm ☺️ seker yukseltio dedi bir kac kisi ama bnmde ozellikle cnm bugyn tatli istiyor
MystryYYy Baybymucize yok cnm zayif degil benimde 26+6 da 1018 gr 36 cm di. Seninde gayet nrmal hafta ilerledikce kg almalari artiyormus
Baybymucize MystryYYy bende minnak bir bebek mişim 40.haftada doğmuşum 2.200gr çok azmış doktor da gayet iyi dedi benimkine iyi olsunda bende öyle iri biri değilim belki ondandır
MystryYYy Nasippp yok azicik bir igne grmesini hissettm hafiften bi yakti sanki anlik o kdar prulotonda vurdurddum bugun isin garibi onu hic hissetmedim 😅