iremgun irem hanım merhaba yine ben🥰nasılsınız?ben serklaj oldum bu 10.günüm🙏14+0 ım şuan.serklaj öncesi kanamam oldu birden cok korktuk hemen hastaneye gittik 12.haftadaydım zaten serklaj yapılacaktı kanama durduruldu 5 gün hastanede yattım serklaj oldum.şuan cok şükür gayet iyiyim.serklaj öncesi doktorum karından 3,8 cm ölçtü,ertesi gün serklaj olacagı gün vajinal ölçelim dedi 2-2,5 cm civarı dedi.şimdi ben cok korkuyorum devamlı yatıyorum.bir bakıcı ayarladık 3 gün geldi ama anlaşamadık.komşumdu.aynı apartman olunca devamlı evine inmek istiyordu beni 3 saat kadar yalnız bıraktıgı oluyordu söyleyincede hemen kırılmış.bırakmak istedi.şimdi bende yabancı kimse istemiyorum hamile halimizle bir de onların afra tafrasını çekmek cok zor valla.eşim yemek yapıyor elinden her iş geliyor.ben sadece ısıtıp yesem geri kalan zamanda da yatoyorum hiç iş yapmıyorum.sizce bakıcı şart mı bana.doktorum 1 ay heyet verdi.rahim ağzında kapalı dedi.napsam bilemedim.doktorum hiç kalkma demedi dikkat et istirahat et dedi sadece.iş yapma dedi.eşim makinaya bulaşık bile dizdirmiyor.sizce sorun yaşar mıyım yoksa ben mi cok pinpirikliyim😔eski gönderilerinizde sizinde 2 cm civarı serklaj atılmış ve işinize döndünüz.ben sanırım çok abartıyorum