Serife223 kucukkoalam aynen Allah büyük bol bol dua edin. Ben hergün geçen hergün için şükrediyorum ve dua ediyorum . Rabbim bize bebeklerimizi bağışlasın sağsalim kucagımiza alalim inşallah 🤲
bsrsn16 30+2 haftalık ikizlere gebeyim, serklajlıyım. Bugün bebeklerin suyunun azaldığını söyledi doktor. Su gelişi yok fakat su azalmış. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Neler yaptınız, su normal haline geldi mi?
vuslat_ekimde kucukkoalam bendede oluyodu sertleşme bende nidicard kullanıyodum o haftalarda oluyomuydu tam hatırlamıyorum ama her gün oluyodu hatta serklaj sonrası doktorum karnın sert bebek baskı yapıyor diyodu
gulsenimu Serife223 Geçmiş olsun bebeğimiz sagsalim gelir insallah, ben birsey soracagim serklaj çıkışım açıldı dediniz kanama yırtılma oldu mu rahim agzinda nasil atıldı 2. dikis?
Serife223 gulsenimu kanama vs olmadi . Dikis acildi dugum yeri bolardi . Kese 1 cm disari cikdi rahim agzindan. Tekrar dikiş atıldi. 30. Haftanizdasiniz cok korkmayin hastane ortamindasinizda . Insallh bende 30 lari gorebilirim . 🤲 Allah yardimcımiz olsun inşallh sizde sağsalim kucağınıza alabilirsiniz inşallh .
Sevdaoz Nasippp bebek emzirirken uyku ilacı kullananlariniz oldumu 35 günlük bebeğim var ve hamsik kaldığım günden beri uyuyamiyorum doktora gitmeye cekiniyorum yasanlariniz varsa sizler neler yaptınız bana yardımcı olun uykuya dalamıyorum
Ozdn-Gndy Benimde 12. Haftada 25mm ölçüldü rahim ağzı çok mu kötü acaba henüz serklaj olmadım geç kalırsam diye çok korkuyorum
Fatmadan Hanımlar merhaba konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama belki cevap veren olur diye yazmak istedim. Benim biri 16. Hafta biri 21. Hafta olmak üzere 2 düşügüm var. 2 hamileliğimde ilk denememizde kendiliğinden oldu. Kan pıhtılaşmam olduğu için gebeliklerimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. İkinci düşügümden sonra rahim ağzı kısalığım olduğunu öğrendim ve bundan sonra hamile kalabilirsem 12. Haftada serklaj uygulanacak. Tam bunları yeni sindirmişken dün rahim filmi çekildikten sonra bir de yarım rahimli olduğumu öğrendim. Yani 2 yumurtalığım Var ama tek tüp ve yarım rahimim varmış. Şuan çok değişik bir ruh hali içerisindeyim hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor. Benim durumumda olupta evladını kucağına sağlıkla alabilen var mı?
Simsim60 Arkadaşlar merhaba serklaj sonrası wc ihtiyaç giderme özellikle büyük tuvaletinizde zorlandınız mı korkudan yani dikiş açılır korkusu oldu mu? Bende 7 haftalık hamileyim 12.haftada önlem amaçlı serklaj yapılacak.bir de demir damlası kabızlık yaptı mı sizde de?
gulsenimu Simsim60 ben 30. haftadan sonra kabizlik sorunu yasadim. bebek buyudugu için bagirsaklsri sıkıştirdi. serklaj sonrasi doktorumn dedigi asla kabiz olma ama malesef hafta ilerledikce bu sorun cikiyo. ben demir ilacini ac karnina icmeyibiraktim o da cok etkiliyo, kahvaltidan 2 saat sonra falan iciyorum. bi de cok kötu olursam duphalac surup iciyorum.
Rceyda Simsim60 evet kabızlık yapıyor canm. Ben sürekli kabızdım ce hc ıkınmadım cok tehlikeli ıkınmak. Toz ilaç içiyordum tuvalet için.
Efnan Simsim60 bende aynı durumdayım kabızlık var ve 9. Haftadayim. Doktorum 12 de dikiş aticaz dedi en büyük korkum kabızlık
Saadet14 Yaaa biri bu serklaj yaptirip dikisini aldirdi mi cevap yazsin nasil alindi. Dogum seklini nasil belirledi 🥺
Mabelbebek Saadet14 merhaba serkilaj bir gebeydim bende vakti zamanında (70 günlük bebeğim var 36 haftalık doğum yaptım) serkilaj dikişimi sezeryan esnasında aldılar benim. Ama çoğu arkadaşım doğumdan önce aldırmıştı cok az bir acısı olduğunu söylüyorlardı ama öyle aman aman birsey değilmiş. Korkmasın içinizi ferah tuttun güçlü anne. Biz nelere göğüs gerdik bir dikiş aldırma bize koymaz 😂🙈 sağlıkla alın bebisinizi kucağınıza🌸
Saadet14 Mabelbebek Doktor bana dedi ki normal dogum istiyorsan dikisini alicam ama anestesisiz canin yanacak. Sezeryan istersen ameliyat sirasinda alirim. Ben sandim ki dikisi alinirken bi uyutacak felan 🥺 aslinda normali bi denemek istiyordum olmazsa sezeryan diyordum ama şimdi ben oyle canli canli aldiramam ya 🥺🥺 2 hafta sonra kararini ver dedi napcam bilmiyorum. Bir de ben serklajliyiz ya normal dogum icin bize fayda saglar diye dusunmustum hep acilmanin alakasi yok dedi 🤷♀️ Bakalim artik galiba sezeryan secicem
Mabelbebek Saadet14 inanın ki korkulduğu kadar degil anlamıyorsunuz bile alındığını. Ve inanki sezeryan sonrası acılarını bilseniz normal deyimden asla vazgeçmezsiniz. En sağlıklısı normal doğum diğeri ameliyat. Yinede kendiniz bilirsiniz ama korkmayın sadece sinek ısırığı gibi birsey.
Saadet14 Mabelbebek Sağol canım diyeceğim bakalim doktora. Bana dedi ki serklaj olanlar hep sezeryanla aldirio bir kisi normal doğum yaptı dedi beni o düşündürdü