Mavi_Lal nzlm45 Doktorum bu zamana geldik riske atmak istemiyorum dedi bende beklesek mi diye düşünmedim değil çünkü kilosu hep az ilerledi
nzlm45 Mavi_Lal benim de minyon ne yaptıysam kilo almadı, bende bıraktım genetik diye, bnde de plesenta yaşlanması var ama çok ciddi değil dedi o yüzden bekliyoruz bakalım ne zaman gelir
iremgun VeraVrea ben de 1cm. Ondan sonra da bir daha kontrolüm cumartesi bilmiyorum bir şeybde hissetmiyorum 🤷♀️
Hellobaby12 VeraVrea serklajı önlem amaçlı erken hafta da mı yapmıştı doktor yoksa kısalma hunileşme vs olduğu için mi yaptı onu da merak ettim.
gulsenimu Merveeeeeeeeeeeeeee benim de 21 hafta 3 günlük dun 21mm cikti rahim uzunlugu doktorum ilk gebelik oldugu icin şuan serklaj onermedi ilaç ve igneler ile kontrol edecegiz dedi . sizin basta kaç mm di acaba ne guzel yükselmiş, hep yattiniz mi?
dilancetinnn @VeraVrea @iremgun @nzlm45 @Hellobaby12 @Zeynep007 kızlar merhaba en son 28+2 muayene gitmiştim rahim boyu 39 mm di 30+2 bugün muayenem vardı 23 mm olmuş doktor Nidicard verdi günde 4 defa bir de buna rağmen kasılman devam ederse endol kullanırsın dedi .progestan günde bir defa devam dedi haftaya salı tekrar görmek istedi . Güzel yorumlarınıza ihtiyacım var 🙏🏾🤲
iremgun dilancetinnn kusura bakmayın hatırlayamadım ama serklajlı mıydınız? Ben hiç nidicard ya da endol kullanmadım. Ben sadece progestam kullandım fitil olarak. Bana faydası oldu inşallah size de olur🤲 endişe etmemeye çalışın stres de etkiliyor
nzlm45 dilancetinnn benim de 29 da birden düştü 27 mm ye, sonra iki hafta aralıksız uzandım sabit kaldı stres yapmayın, ben de nidicard, pruluton ve progestan kullandım çok ama nidicard gerçekten işe yarıyor, bana 3 hafta günde 12 kez kullanırdı ilacı
Hellobaby12 dilancetinnn öncelikle çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda şifa bulursunuz. Benim serklajım önlem amaçlı erken haftada atıldığı için progestan dışında bir şey kullanmadım o yüzden bir fikrim yok açıkçası Rabbim yardımcın olsun bol bol dinlen kardeşim
VeraVrea dilancetinnn 23mm gerçekten kısa değil, benim 1.5 ile 24. Haftadan 39 haftalığa geldi hatta doğumu biz baslattık 40 a giderdi daha.. 35ten sonra yatmadım bile evde ayaktaydım.. dikiş görevini yapıyor buna inan etkisiz bir işlem değil.. gerçekten tutuyor rahim ağzını. Yalnızca 35 e gelene kadar yine maksimum dikkat ederek kesenin yükünü vermeyerek yani ayakta kalmamak oturmamak yeterli.. kendine dikkat et, hiç moral bozma aksini de düşünme hepimiz basarıyoruz sen de basaracaksın :)
iremgun dilancetinnn brn kullanmadım maalesef bilgim yok. İnşallah sağlıkla geçer süreciniz🙏🍀 kullanan arkadaşlar var evet onlar yorum yapar size
dilancetinnn nzlm45 nidicard baş ağrısı ve socak basması yaptı mı sizde 😵💫 dünden beri baş ağrısı ve sıcak basması yaşıyorum