iremgun VeraVrea ya gerçekten mi? Nasıl gidiyor ben de sizi merak ediyordum🤗güzel yorgunluklar bunlar 💛
VeraVrea nzlm45 pazartesi aksamı cıkardık bırakmak istemediler hala sarılık var diye fakat doktor tanıdıklarımız çıkarın evde daha iyi olur anne sütüyle sık sık beslenirse dedielr. Yarın doktor kontrolü var bolca emzirip, serinletip gün ışıgına tutuyoruz. Bakalım enfeksiyon ve sarılıgı düşmüş olsa keşke🥲
gizemozdemirr90 VeraVrea ay valla ben her kocakari onerisine siddetle karsi cikip sonra hepsini yaptim🤦🏻♀️ Yarim cay bardagi kaynamis sogumus suya bir cay kasigi seker koy canim erisin, azcik sicakken de yapabilirsin. Sonra her gun bir cah kasigi ver. Bizimki sarilik olmadi bu sayede ve beslenemiyordu ben sutum yetiyor saniyordum kilo vermis baya ona ragmen sarilik olmadi.
Seyda652 Merhaba kızlarrrr gecen hafta cumartesi 38+4le kızıma saglıcakla kavustum Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun cok güzel bi duygu ve inanıyorum hepiniz yavrularınıza kavusacaksınız
Seyda652 Tubbbbbbbbb oldu canım iyiyiz şükür cumartesi spinal anesteziyle doğum yaptım aslında kalsa kalırdı herhangi bir acılma kısalma söz konusu degildi serklajlı oldugum için doktor cok bekletmedi
nzlm45 iremgun valla ben de bilmiyorum, pazartesi kontrol var, minik kuş bu ara daha az hareketli, sabırsızlıkla pazartesiyi bekliyorum, siz de nasıl
Hellobaby12 iremgun valla şuan aklıma düştün bakayım İrem hanım ne yaptı doğdu mu acaba diye girdim uygulamaya
iremgun nzlm45 biz de öyle dikişleri alınca gelir dedim ama tık yok 🙈 yeri daraldığı için yavaş hareket edebilirmiş ama 2 saatte 1 2 hareket hisset dedi doktor bugün canım.