Hellobaby12 iremgun sende buraya yazmayı unutma bizde onu isteyelim o zaman ☺️ Bu arada dikişlerden kurtulmana çok sevindim Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla hayırla kucağına da almak nasip olur
iremgun Hellobaby12 yazarım inşallah 😃😊 amin çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla gelir miniğim ve inşallah sırayla size de nasip edecek rabbim bu günleri🙏🍀 güzel günler göreceğiz💛🍀
iremgun Llalolalaooooo dikişi alınca snaki gelecek gibi hazırlık yaptım ama gelen giden yok😃 beklemedeyiz😊. 37+2 bugün. Senin naısl gidiyor canım 💚
nzlm45 Llalolalaooooo ben bugün 36 oldum, kontrolüm var ama çook da ağrım sancım var yalancı mı gerçek mi bilmiyorum, her an doğum başlayacak gibi hissediyorum, sen nasılsın, bebiş nasıl
Seyda652 Tubbbbbbbbb oldu canım iyiyiz şükür cumartesi spinal anesteziyle doğum yaptım aslında kalsa kalırdı herhangi bir acılma kısalma söz konusu degildi serklajlı oldugum için doktor cok bekletmedi
nzlm45 Nebos doktordan geliyorum bebek dayamış kafasını dikişe, doktor angajman olmuş dedi çok yakında gelecek dedi, karnımın epey altını bastırdı bebek kafası burda dedi
Nebos nzlm45 37 de mi alacak dikişleri benim de geçen haftaki kontrolde 2 kez karından ölçüm yapılamadı kafasını dayamış ti rahim ağzı görünmüyordu vajinal den ölçüldü rahim ağzı acaba sizinde bugün öyle birşey mi oldu ama bana doktorum birşey demedi 2 gün sonra 36 oluyoruz gideceğim bakalım bana ne diyecek
Llalolalaooooo nzlm45 agrıların artar dikişe dayandıgı için yine haftan maşallah çok güzel canım hiç korkma bu dakikadan sonra 💓 sağlıkla gelir inşallah
nzlm45 Nebos dikiş doğum zamanı alınacak dedi zaten şu an gelmeye meyilli olduğu için, her an bekliyor doktorum doğumu, rahim uzunluk iyi, hafif açılma var ama bebeğim kafası çok baskı yapıyor dikişe
nzlm45 Llalolalaooooo yok iyiyim şükür sağlıkla gelsin de yeter ki, sadece biraz daha o gelene r kadar uzanacağım, zaten istesem de kalkamıyorum anında baskı yapıyor yürütmüyor yaramaz
Llalolalaooooo iremgun aynen ya tek yorgunluğu uykusuzluk aslında gaz sorunu olmadığı zamanlarda tabi 😴😴