Tubbbbbbbbb Seyda652 evet bizimki duramadı bugünlere şükür 🤲🏼 Allahım sağ salim kıcagına alöayı nasip etsin cnm sana da cok az kaldı 🤩
Hellobaby12 Tubbbbbbbbb yaaa hadi bakalım birimiz daha yolu bitirdi çok sevindim gözünüz Aydın sağlıkla huzurla analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah
Nasippp Kelebekler iyyim canım sen nasılsın. Kızımla uğraşıyorum öyle böyle geçiyor zaman şu 1 haftadır giriş yaptım. 😁 sen nasılsın neler yapıyorsun bebiş nasıl 😅
Gulbeyazk biyologelif canım saglikli oluşumlarda bırak biberon tutsunlar bizimki bir haftadır hasta grip oldu burnu tıkalı olduğu için emmek istemiyor istese de ememiyor bende sağıp sağıp veriyorum biberonla yeni yeni geçmeye başladı göğsümü de tutuyor şuan çok şükür yeter ki iyi olsun isterse mama yesin ona da raziyim
VeraVrea nzlm45 dikişim alındı, kesemi deldiler. Dikişi alır almaz 5 cm kadar açıldı dedi. Simdi damardan oksitosın veriliyor yavas yavas ksılma sancı baslıyor suyum sızarken. Doktor bikaç saate de olabilir çok uzun da sürebilir kasılmaların coğalmasına bağlı dedi🤷🏻♀️
nzlm45 VeraVrea a ben sezeryan diye aklımda kalmış, inşallah sağlıkla gelir de kucağınıza alırsınız o zaman 💗🙌
iremgun VeraVrea sen iyi düşün ki en kısa sürede bitsin. Burada Sana oksitosin veriliyor ama en güzelini dr sen olumlu düşüncelerinle salgılayacaksın. Hrp iyi düşün inşallah en kısa zamanda olacak sağlıkla gelecek miniğin🙏🍀😊
Tubbbbbbbbb VeraVrea şuan sancı cekiyorsundur ya da dogumdasın masallah ne gzel acılma olmus Allahım tek avazda kurtarsın derler ya inş 🌸👼🏼
Ftsclskn Merhaba, hanımlar bizde 16 haftalığız doktorumuz serklaj dedi. Haftaya salı serklaj olacağım. İşe yarayan bir yöntem mi, yapıldıktan sonra ki sıkıntılar neler oluyor bilgi verir misiniz 🙏🏻
iremgun Ftsclskn merhaba, serklajı neden önerdi rahimde kısalığınız mı var yoksa daha önce erken doğumunuz falan mı var? Genelde bu sebeplerden yapılıyor. Ya da erken hafta da açılma olduğunda. Rabbimin izniyle işe yarar tabi bir çoğumuzun yukarıda yazdığı bir skıntıdan dolayı yapıldı serklaj. Şükğr hepimiz yavaş yavaş güzel günlere ilerliyoruz. Size de şifa olsun şimdiden inşallah 🙏🍀 Yapıldıktan sonra ise doktorunuz ne derse onu uygulayın. Ama sık sık çamaşırınızı değişin enfeksiyona karşı.