nzlm45 iremgun bende de sadece bel ağrısı var, ağrıdan çok tek taraflı sancı gibi geçmezse bende gideceğim hastaneye
Tubbbbbbbbb Kızlar dikiş cok baskı yapıyordu 37+1 olduk bugun dikişlerim alındı Aysemin54 kısa bir işlem ama agrılıydı sonrasında hafif lekelenmelerim oldu uzun sürmedi ağrısı ama. Şimdi de nst de sancılarım cıktı bakalım normal dogumu bekleyecz açıklığım da 2 cm suan dualrinizi bekliyorum hepinize dua ediyorum 🤲🏼🥰
elfcaglar1 Tubbbbbbbbb ay maşallah sağlıkla kucağına al inşallah emeklerinin sabrının karşılığını kat kat al 🌸🌸🌸
VeraVrea nzlm45 bende komple bir ağrı oluyordu. Yalancı snacıdır ya da bebeğin durusu dönüşü vs bağlı ollabilie mi?
nzlm45 VeraVrea herşeyi doğum samcısıma bağlar oldum 🤕🥵 eşim akşam gelince baktı tutulmuş belim ceryanda kalmaktan sertleşmiş, şu an da var kas ağrısı diye çok önemsemiyorum zaten yarın kontrol var
Hellobaby12 iremgun Mabelbebek nzlm45 şimdi kızlar ben şuan 31 haftalık hamileyim cuma devletteki doktoruma gittim doktor bana bebeğin 34 haftalık dedi son 3 doktor kontrolünde hep bebeğimi ileri haftalarda gördüler şeker testi temiz çıktı ondan şüphelenmiştik. Son gittiğim doktor bebeğin erken büyüyor dedi kilosunu sormayı unuttum normal doğum dedi bebek aşağıya da dönmüş çok şükür. Şimdi ben minyon bir hamileyim eşimde uzun boylu özeldeki doktorum eşimide kontrollerde gördüğü için babasına çekmiş o yüzden ultrasonda öyle çıkıyor dedi öyle haftasıilerde diye bir şey yok dedi iri bebek olur dedi. Kontrollerde 2 haftada bir oldu kafa da deli sorular bi yandan hemen doğsun istiyorum bir yandan da küvöz meselesi beni korkutuyor
Hellobaby12 Mabelbebek maşallah çok sevindim sizin adınıza inşallah 37 leri de görmek nasip olur. Bende 31 haftalık hamileyim beraber doğum yapacağız herhalde 🥰🌺
Hellobaby12 Tubbbbbbbbb yaa demekki sıra sana geldi Sağlıkla bebeğine kavuşursun kolay doğumların olsun inşallah
nzlm45 Hellobaby12 benim doktoruma kilo mu önemli, son adet tarihine göre ciğerinin gelişmiş olması mı diye sordum, o da ikisinin ortalaması dedi, benim bebiş çok minyon haftasına göre boyu kilosu, ama sağlıkla gelse yeter diyorum artık
iremgun Hellobaby12 benim de hep kilosu 2 3 hafta önde çıkıyor ama bu önemli bir şey değil gelişim sata göre olur diyor doktorum ve ona göre ilerliyoruz. Ona göre de 5 gün sonra 37 oluyoruz nasipse o gün dikişi alacak. Kilo gelişim demek değildir yapısaldır diyor. Organ gelişimi haftaya göre ilerlemiş. Bilmiyorum doktorun yalancısıyım😃😃
Babyyyymother Hellobaby12 canim iremgun in dediklerine katılıyorum çünkü benim bebeğim de erken doğdu 34+6 da hereeyi öndeydi 3 kg doğdu zaten ama kuvozde kaldi 10 gün yani hemen doğmasın 36 dan sonra gelsin gelecekse 😇
Hellobaby12 nzlm45 ha o meselede ayrı ciğeri sağlığı konusunu da ben muayene sırasında sormayı hep unutuyorum özeldeki söylüyor sağolsun ama devletteki doktorlar takmışlar bebeğin haftasına
Rceyda Tubbbbbbbbb sağlıkla doğsun bebeğin canm çok sevndm senin adına bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin allah🤲🏼