Tubbbbbbbbb iremgun evet söylemeyin 😅 ben de yalnız olmayım diye nst de sancılarım cıkmıstı cagırdım doktor biraz daha bekletelim dedi serum nidilat öteledik şimdi ilaçları kestim 37 doldu şükür bakalım dikiş için de yarın konusacagız saglıkla gelsinler cok şükür bu haftalara 🥰
iremgun Tubbbbbbbbb maşallah maşallah 1 hafta aramız varmış😊 çok şükür bugünlerimize🙏 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🥰
Tubbbbbbbbb elfcaglar1 günde 10 sn den ve ⅞ kereden fazla olursa haber verin isterseniz benm 20. Haftada basladı nidilat baslandı gerçekten cok faydasını gördüm 37 de bıraktık şimdi riske atmayın isterseniz haberi olsun en azından doktorunuzun 😊
elfcaglar1 Tubbbbbbbbb tamam çok teşekkür ederim söylicem yani anlayamıyorum ki her ihtimale karşı verin dicem 😂
36Tubaaslan37 Kızlar benim bebiş de tekme atma durumu azaldı ama gezindiğini gerildiğini hissediyorum bir yere toplanıyor felan kısa süreli normal mi aslında pazartesi doktora gözüktüm hareketlerinde azlık var tekme atmıyor şeklinde doktor serum ve oksijen taktırdı yarım saat boyunca say dedi benim oğlan o zaman tekme attı nasıl hareketli birgün sonra yine aynıydı şimdi yine sadece geziyor geriliyor tekme yok nadir bu arada 28+5 olduk
Tubbbbbbbbb 36Tubaaslan37 bir eğitim de ebe söylemişti 3,4 bardak su içip sol tarafınıza yatın bebek hareketleri için
dilancetinnn VeraVrea dün doktora yazdım 30 haftadan önce toplanma beklemeyiz dedi . Gerek görürseniz gelin dedi . Ama acil gelmen gerekir yada şu ilaca başla demedi . Çok normalmiş gibi davrandı salı günü muayeneye gidecem eğer muayene de bir sıkıntı çıkmazsa magnezyum talebinde bulunacam. Doktorum çok ilaç kullandırtma taraftarı da değil😵💫
VeraVrea dilancetinnn yani biraz abartmış, forumda bebeğin toplanması diye aratırsanız yüzlerce konu görürsğnğz ben cok denk geldim 25 lerde baslıyor gayet bi kiloyu geçmiş oluyor
Tubbbbbbbbb https://www.resimyukle.org/i/AwpGO https://www.resimyukle.org/i/Awm4T kızlar işinize yarayabilir nefes egzersizlerini herkes yapabilir ama ıkınmadan 😊 🌸
Tubbbbbbbbb Tubbbbbbbbb gebe eğitim okulu youtube kanalında egzersizlerin acıklaması da var takıldıgınız yerler olursa 👍🏻
C_ongun91 elfcaglar1 merhaba. Malesef 29. Haftada suyum geldi ve dogumum gerceklesti. Serklajla ilgili bi sorun yasamadim 9 hafta boyunca yattim ama nasipten ote gidemiyosunuz malesef. Bebeklerimin ikiside cok sukur iyi. Zamaninda akciger gelistirici olduk. Hiç nefes problemleri olmadı. Cok sık doktorunuzu ziyaret edin. Her durumu ciddiye alın. Küvez süreci çok ağır ve yıpratıcı çünkü. Allah hiç bi anneye yaşatmasın biz 2. Haftamızı bitirdik küvezde. Geç gördüm mesajınızı kusura bakmayın lütfen. Bütün sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım.
36Tubaaslan37 C_ongun91 çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alıp eve gideceğiniz günleri en kısa sürede görürsünüz🙏🏼 Kaç gram doğdular acaba birde ciğer geliştirici iğneyi hangi haftada vuruldunuz teşekkür ederim şimdiden 🙏🏼🥰
C_ongun91 elfcaglar1 isterseni insta’dan ekleyebilirsiniz daha hızlı cevap veririm. Ceren göktürk öngün ismim.
nzlm45 Kızlar sizinde mideniz bulanıyor mu arada? İki üç gündür bilhassa akşamları midem çok bulanıyor, sanki ilk zamanlar gibi, Bi sürü leblebi yedim bana mısın demedi
Seyda652 nzlm45 arada banada oluyodu canım sonradan gecti bebek büyüdügü için mideyi sıkıstırıyomus buda bulantı ve iştahsızlk yapıyomus yani doktorum normal demişti
Tubbbbbbbbb nzlm45 son dönemde olabilir diye okumustum bulantı, bende de halsizlik cok oldu ilk aylardaki gibi
VeraVrea nzlm45 son trimesterda mide bulantısının geri gelmesi normal ben de birkaç kez istifra ettim hatta esime ilk üç ay bulanmadı son üç ay böyle mi olacak demistim