VeraVrea dün benim de ağrım oldu gece gittim haataheneye nst bağladılar sıfır sancı. Aybdedim yalancı durumuna düştüm ama ağrıyor diyorum gülüyor ebeler olur yalancı sancılar bunlar iyi yapmışssın gelmekle artık daha iyi ayırt edersin dedi gerçek sancıyı. Siz de bugün girin bakalım nstye ona göre anlarsınız belki😊
Perine mesajı yapıyor musunuz? 37de başla dedi bana doktorum çok faydası oluyormuş. Ben zaten çalışıyorum biliyorsunuz ekstra şimdi işte kedi egzersizi, çömelme, kegel egzersizleri vs yapıyorum. Mutlaka günde 10dk nefes egzersizleri yapıyorum.
Aynen korunmasız ilişki öneriliyor çünkü meni içinde rahmi yumuşatan bir madde varmış yanlış bir isim söylemişim şimdi bilemedim adını. Bir de loş, hoş ve güzel kokulu bir oda da dinlenme egzersizi falan yapın oksitosin salgılamamıza yardımcı oluyormuş bu da doğumun kolay geçmesini sağlanmış. Ben yapıyorum çok rahatlıyor tavsiye ederim😊
Evet hurma için İngilizce bir makale okumuştum yazdığınız tarDa şeyler yazıyordu. Bir de ananas da aynı etkiye sahipmiş ama ananası az tüketmek lazımmış. Ben tam 37den sonra başlayacağım hurma ve ananasa.