36Tubaaslan37 Kızlar balık yağı kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangi markayı aldınız bendeki Möllers
36Tubaaslan37 iremgun yanlış mı aldım ben doktora danışmadan bir tatlı kaşığı içtim bugün zararı olmaz değil mi 😔
iremgun 36Tubaaslan37 yani açıkcası sanmıyorum bir zararı olacağını ama doktorum başlatmıştı bu ilacı bana. Doktorunuza bir mesaj atın isterseniz sorun. Şu an demir, magnezyum vb ilaçlar kullanıyor musunuz? Ya da size multi vitamin vermemiş miydi
36Tubaaslan37 iremgun Demir, d vitamini, birde decavit alıyorum magnezyum yazdı ama ben sadece çok kasılırsam içiyorum
elfcaglar1 Mabelbebek bende 19+3teyim serklaj oldum bi kaç gün önce açılma kısalma sebebiyle inşallah bende görürüm iki küçük meleğim var hemde
Mabelbebek elfcaglar1 insallah görürsünüz🙏 Umudunuzu hiç kaybetmeyin inanki sonu bizim zaferimiz olacak 🌸
iremgun 36Tubaaslan37 kaç haftalıksınız? Yani omega 3 hariç tüm vitaminleri alıyorusnuz aslında ben yanlış hatırlamıyorsam 18. Haftada ya da 20 haftada başlamaıştım omega3e. Brn zararı olacağını sanmam aksine faydası olur dşye düşünüyorum ama doktora dnaışmakta fayda var. Söz konusu ilaç olunca yorum yapmaya çekiniyor insan
36Tubaaslan37 iremgun çok şükür 28. Haftamızdayız ☺️ Sizde haklısınız neyse bir hafta sonra doktor kontrolüm var o zamana kadar içmeyeyim de sorayım doktoruma
nzlm45 Llalolalaooooo bu ara baya ağrım ve ssncım oluyor, bakalım doktorum gittiği yere kadar gitsin dedi, tekrar yatmaya başladım bende, senin bebiş ne alemde emiyor mu, kilo almaya başladı mı
Llalolalaooooo nzlm45 bencede canım karnında bi gün dursa kâr .. zor uyanıyor emiyor😔😔 yoğun bakımda 150 gr vermişti sanki almamış gibi duruyor
nzlm45 Llalolalaooooo olsun sağlıklı olsun da alır kilo, benimki de biraz minnoş haftasına göre ama sağlıkla gelse yeter diyorum 🙌
Babyyyymother Llalolalaooooo canim alir alıyordur hatta ama sana öyle geliyor benimki 400 grama yakin vermisti ilk günler zordu ama sonradan baya toparladi aldi yani canım hiç korkma gör bak nasıl kilo alacak 🤗
Gulbeyazk Babyyyymother 3160 di cumartesi canım cuma günü de aşımız var o zaman yine bakarız kilomuza ateş falan oldu mu sizin aşıda
Babyyyymother Gulbeyazk yok canim hiçbir sıkıntı olmadı cok şükür hepatit b ateş yapmıyormus zaten bizde en son 3650 olmuştuk