biyologelif @gizemozdemirr90 @Babyyyymother sezaryan olan arkadaşlarım yarın sabah malum doğum var sekreter 6 saat öncesi yeme içmeyi kes dedi. Ama suda buna dahil mi biliyor musunuz? Birde aşırı heyecanlıyım sakinleştirici istesem yaparlar mı? Serklajda yapmışlardı
nzlm45 biyologelif serklakjda su da içme demişti doktorum, sonuçta narkoz aynı mantıktır herakfe, bu arada gözünüz aydın şimdiden inşallah güzel geçer 🌸
Babyyyymother biyologelif suda içmedim canim birde 12 saat önce birak yeme içmeyi demişlerdi. Allah yardimcin olsun seni öyle görünce de yaparlar bence sakinlestiriciyi benim tansiyonum cok düştü nabzim cok yüksekti midemde cok bulandi kendileri yaptılar hemen sakinlestirici canim
gizemozdemirr90 biyologelif ay simdi gordum yazdigini, bir sey icmemelisin sezaryen oncesinde. Guzel haberlerini bekliyoruz🌸
VeraVrea biyologelif ben de heyecanlandım :) bir sey içmemelisiniz narkoz mide bulantısı yapar yoksa arkadasım ameliyat öncesi bir dilim portakal yemiş unutup şkram edilince ameliyatını ertelediler 😕
Ezgiii11 iremgun hataydan çıktım ailemin yanına geldim zaten sıkıntılar yaaıyodum dayanmadım burda swrkulaj oldum işte
iremgun Ezgiii11 hatay da mı yaşıyorsun ben seni İstanbuldayım sanıyordum. Kendini nerede iyi hissediyorsan öyle yap iyi yapmışsın
iremgun Ezgiii11 hayır sadece 3 gün hiç kalkmadan yattım sonra 10 gün daha yattım ama öyle sadece wc için kalkmadım yemek için falan eşime yardım ettim 15 20dk falan sonra uzandım gibi gibi. Ondan sonrada işe başladım
Seyda652 Kızlarrr bişey sorcam ya çok şükür 37 haftalık olduk iki gündür bende bi iştahsızlık var sizde öylemisiniz zorla yiyorum ya
VeraVrea Seyda652 ben de iştahsızım zorlayarak yiyorum özellikle kahvaltı. Hiçbi belirtim yok bu arada sizde durum nedir? Sabah biraz kıvamlı sarı beyaz akıntım oldu emin değilim nişan mı değil mi
Seyda652 Tubbbbbbbbb ben hiç agrı sızı hissetmiyorum canım cok nadir poposunu dayıyo o kadar hemen düzeliyo zaten kasılma toplanma gibi degil
Tubbbbbbbbb Seyda652 anladım cnm senin heyecandan olabilir mi acaba iştahsızlık ? Az kaldı doguma şükür
Seyda652 Tubbbbbbbbb belkide canım ya bu günleri cok bekledik şükür sorunsuz bir sekilde bu zamana kadar geldim sıcaklarda ayrı bastırıyo bunaltıyo insanı
Hyrynur Sedyas yaaa böle demeyin çok korkuorm ilk dogumumda erken dgum oldu suni sancıyla o acıyı ayırt edemedm iki farklı acımı cekecez