iremgun UralAybars0921 benim uzadı şükür gerçekten ama sizin de bence iyi ama maşallah🧿 benim de dikiş olduğunda öyleydi ara ara uzadı falan çok şükür bugünümüze🙏 yanlış hatırlıyor olabilirim ama 32de sanki benim de 3 falandı. İnşallah İnşallah sağlıkla gelsinler🥰🥰
UralAybars0921 iremgun haydi inşallah darısı başıma olsun uzamada, yerinde saysa da bana yeter 😄 yavaş yavaş zamanı dolduruyoruz😍
iremgun vuslat_ekimde ben hiç nidicard kullanmadım ama duphawtonda bir nevi progestan. Zor durum farklı 2 doktor bu yüzden bana da zor gelmişti o yüzden ilk haftalarda bırakmıştım birini. İnsanın kafası karışıyor gerçekten haklısınız. Ben 35te bıraktım.
vuslat_ekimde iremgun bi tanesi takip ediyor şuan zaten ama serklajı yapan perinatoloji uzmanı doktorum onunla iletişimde sürekli serklaj yaptıdığında 30. Haftada bırak demişti doktorum görüşücekti ama burda bir sorayım dedim
iremgun VeraVrea ama artık erken sayılmaz 38 değil misiniz? Tabi doktor en iyisini bilir de. Erken gibi gelmedi diye dedim. Ya sürkeli yattığınız için yoruyor olabilir o yürüyüşler sizi ama bir yandan hava da çok sıcak o da yapıyor olabilir. Sıcak insanı bayıyor çünkü.
VeraVrea iremgun 37+3 oldu, bugün cıkıp yürüsem markete gideyim 200 metre yeter sanırım😅 bir arkadasım 4-5 hafta yatmıstı 37 olunca doktor yürüyebilirsin demiş, yürüdüğü akşamın ertesi sabahı suyu gelmis😃
Melisacaaglar Tubbbbbbbbb evet detaylıda fark edilmişti şans eseri bi ara sadece dikiş tutuyordu devamlı yatmamdan ve ilaçlı düzenli kullanmamdan dolayı toparlandım
Tubbbbbbbbb VeraVrea rutin bir yürüyüş olmadıgı için yoruyordur tabi 🤦🏽♀️ Ben de evde yürüyorum diyprum nasıl doguracam az hareket edeyim ama baskı cok var bakalım
Sedyas Tubbbbbbbbb ilk alındığı gün biraz sancım oldu ama suan gayet iyiyim cok şükür. Hersey normal gözüküyor suan dogumu bekliyorum
iremgun vuslat_ekimde anladım, siz tekrar doktorunuza söyleyin o zaman ona göre tekrar karar verirler. Sağlıkla inşallah 🥰
iremgun UralAybars0921 çok şükür güzel ilerliyoruz inşallah sizin de uzar🙏💕 kötü haftaları geride bıraktık Allahın izni ile🍀🙏
Tubbbbbbbbb Melisacaaglar mucize gibi olmus sizinki bebek karar verir gelmeye diyorlar ya 😅 hayırlısı olsun tatlı bebiş ne zmn gelmek isterse artık ☺️
iremgun VeraVrea yürüyün tabi de çok sıcak şimdi çıkmayın😀😀 ayy arkadaşınız da ne şanslıymış😀😀 sağlıkla gelsin de sorun yok ya 37desiniz çok şükür ciğer gelişimi de tamamlanmıştır🙏🍀
biyologelif @gizemozdemirr90 @Babyyyymother sezaryan olan arkadaşlarım yarın sabah malum doğum var sekreter 6 saat öncesi yeme içmeyi kes dedi. Ama suda buna dahil mi biliyor musunuz? Birde aşırı heyecanlıyım sakinleştirici istesem yaparlar mı? Serklajda yapmışlardı
nzlm45 biyologelif serklakjda su da içme demişti doktorum, sonuçta narkoz aynı mantıktır herakfe, bu arada gözünüz aydın şimdiden inşallah güzel geçer 🌸
Babyyyymother biyologelif suda içmedim canim birde 12 saat önce birak yeme içmeyi demişlerdi. Allah yardimcin olsun seni öyle görünce de yaparlar bence sakinlestiriciyi benim tansiyonum cok düştü nabzim cok yüksekti midemde cok bulandi kendileri yaptılar hemen sakinlestirici canim
gizemozdemirr90 biyologelif ay simdi gordum yazdigini, bir sey icmemelisin sezaryen oncesinde. Guzel haberlerini bekliyoruz🌸