biyologelif VeraVrea evet sütü artırıcı en iyi şey su. Kayısı hoşafı yapmaktaki amaç özellikle sezeryanda afedersiniz gazı kolay çıkarmak için. Çünkü en azından onu yapmadan taburcu yapmıyorlar. Ben ilk kızımda çok humana still çay içtim aman aman artmadı aldığım şeker cabası oldu bunda hiç öyle şeylere girişmeyeceğim direk su. Et ürünleri, dereotu vs çok güzel süt yapıyır zaten
Babyyyymother VeraVrea canim kayısı hosafini sut için değil afedersin aa gaz için ve tuvakete rahat çıkabilmek için tavsiye ettim ben hiç sıkıntı yaşamadım cok şükür ictim baya faydası oldu.Sute gelecek olursak bol bol su ictim dediğin gibi hic o caylardan fln icmedim
VeraVrea Babyyyymother benim kafam karıştı ya, doğru söylüyorsun gaz içindi hoşaf. Doktor videoda niye öyle dedi acaba 😕 neyse yapmıştım hazır götüreyim yanımda
Jale01 Arkadaşlar çok şükür bebeğimi kucağıma aldım 5 günlük olduk bile 4 ay yatarak serklajli rahim Ağzı 1,5 la 37+6 da doğum oldu çok şükür rabbim sizede yaşatsın bu duyguyu sabrın sonu selamettir sabır 🤲🙏☺️
vuslat_ekimde Jale01 gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah 🤲🏼 Darısı bizlere😊
VeraVrea Jale01 sağlıkla büyüsün masallah sizs 🥲 1.5 cm ile 3 ay yattım, simdi evi toparlamaca yapıyoruz 37+1 bugün. soğum nasıl oldu planlı mı yoksa sancı mı geldi ya da su mu geldi? Açıkçası artık her an doğum başlar diye korkuyorum
Mabelbebek vuslat_ekimde olur insallah 34 ler bende 30 gorsem diye dua ediyorum suan 29+3 günlük oldu bizim prenses ama bugün aksam uzeri başlayan sağ tarafta ufak ufak bıçak batması var. Ben üşüttüm sanırım diye düşünüyorum siddetu atarsa hastaneye gideceğim.
vuslat_ekimde Mabelbebek bende 29+0 ım bendede oluyor bazen normaldir inşallah bizde haftada bir kontrole gidiyoruz iyi diyo doktor ama tabi öngöremiyor ne kadar gidebileceğimizi inşallah görürüZ 30 ku haftaları bende yatıyorum sürekli enfeksiyon geçmiyor
Hellobaby12 Mabelbebek sizinle çok yakınız bende 30+1 oldum Rabbim sağlıkla bizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah 💕
Hellobaby12 VeraVrea sadece suyun sütü arttıtirdığına kesinlikle inanıyorum benim önceki 20 haftalık gebeliğimde suyum erken geldi bebek yaşadığı için sonlandırmadık günde 5 litre su 2 litre serum verirlerdi suyum artmadı ama 21 haftalıkken doğum yaptım maalesef ama doğumdan sonra bir sütüm geldi anlatamam kızlar yani o haftada o kadar süt maşallah dedim keşke kızım yaşasaydı da içseydi. Nasip kısmet bakalım inşallah bu bebişim de de sütüm çok olur ama dikiş alındıktan sonra dayanabilirsem yine bol bol su içmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı
Jale01 VeraVrea planliydi sezaryen oldum Dr riske atmak istemedi son zamanlarda pembe kanamam oldu aldı hemen sezaryene çok şükür bebeğim çok iyi benimle ☺️🤲
Tuuub Arkadaşlar sadece dikişi tutup 34-35 leri gören var mı? Benim 19. Haftadan beri dikiş tutuyor sadece😔
gizemozdemirr90 Tuuub ben🙋🏻♀️ 37+5 te dogum yaptim ama bebegin suyu azaldigi icin aldilar yoksa daha dururdu😊
nzlm45 gizemozdemirr90 bebiş nasıl oldu, valla bu sıcaklardan önce doğurdunuz çok şanslısınnz biz yanıyoruz 🥵
Feyzabeyoglu gizemozdemirr90 bisey sorucam. 21+5 haftalığım şu an detaylı ultrasonda rahim ağzı uzunluğu 29 mm ölçüldü. Doktorum hiçbir şey demedi. Detaylı ultrasona bakan radyoloji uzmanı normal dedi. Korkuyorum şimdi yazılanları okuyunca. Benden daha uzun olanlar bile serklaj yapılmış. Benim doktorum hiç bir şey demedi bile
VeraVrea Hellobaby12 canım benim çok üzüldüm 😔 allah bu kez yüzümüzü güldürsün düşükler kayıplardan geldik buralara kadar..
gizemozdemirr90 nzlm45 bebis iyi cok sukur🙏🏻 Ufak dogdu ama hizli buyuyor😊 evet valla cok sicak, bu sicakta hamile olup yatmak cok zordur eminim allah kolaylik versin
Tuuub vuslat_ekimde 28 haftalık olduk çok şükür, dikiş 25 te açılma yaptı tekrar serklaj oldum, önceki hamileliğimden bi kaybım var 32 haftalık doğdu hastane enfeksiyonundan kaybettim çok panik haldeyim inş elimize almak nasip olur evlatlarımızı siz kaçıncı haftadasınız ?