nzlm45 Babyyyymother benim de sağ tarafta sürekli toplanıyor kendini itiyor sanki, ama akşamları yapıyor hep, bel ağrım da ara ara gidip geliyor
Babyyyymother nzlm45 canim süre tutarak say sen en iyisi takip et bi eğer çok sık ve düzenli oluyorsa doktoruna haber ver
nzlm45 Llalolalaooooo işin aslı çok anlayamıyorum galiba, bugün tam nst de iken dedim ki kasılma oldu hemşireye o da baktı bu kasılma değil bebek ayaklarını dayamış sadece dedi,
nzlm45 Llalolalaooooo bu arada insta da prematüre bebek derneği diye Bi sayfa var orada 34 de doğup Bi hafta falan çıkan bir sürü bebek var, sende bak istersen moral olur
Llalolalaooooo nzlm45 canım bebek toplanıyor sertleşiyor sancı da veriyor ,bazen çok kötü kasılınca nefesini kesiyor sanki
nzlm45 Llalolalaooooo stresten amlıyamoyorum herhalde eşim yanımda ise ona baktıryorım, o benden da iyi anlıyor galiba
Llalolalaooooo nzlm45 biz aynı haftayız değil mi niye o kadar strest yapıyorsun tadını çıkar canım inşallah güzel olacak kucağına alacaksın Allah’ın izniyle
nzlm45 Llalolalaooooo ben 33+1im aynı değilmişiz ben aynı sanıyordum, tabi yine de çok fark yokda doktorum 34 de tam gelişiyor ciğerler dedi
Llalolalaooooo nzlm45 seninde maşallah haftan güzel biraz kafanı rahatlatmaya bak 34 dü de geçersin inşallah Allah’ın izniyle
Zeliha006 nzlm45 Benimde kasılmalarım özellikle akşamları adet sancısı gibi sancılarla birlikte oluyo bana doktorum endol verdi anlamadım szin kullandığnız ilaç etkili ozamnazaltıyosa
Rceyda Zeliha006 bende kasılmalarım için nidicard ve endol kullanıyodum ama endol suyumu azalttı bu hafta kestik sadece nidicardla devam ediyorum. Günde bir ikiye düşmüştü kasılmam endolu bırakınca arttı.