iremgun Hellobaby12 yok yok olmaz çok iyi planmış yaa ben istiyim😃😃 3 hafta sonra alınacak çok heycanlıyım🤗
Llalolalaooooo nzlm45 ayyy aynen bende sıcaktan dolayı hergün duştayım elimde olsa iki defa yapacam yani 🤕
nzlm45 Llalolalaooooo ben de düşük tehlikesi yüzünden bi ara baya duş yasaktı, şimdi her gün yapıyorum yetmiyor, geçen yılda mı bu kadar sıcaktı, bu yıl biz böyleyiz diye mi oldu anlamadım, ağustos biraz serin geçer inşallah 🥵
biyologelif Kızlar benim 2 haftadır bazı zamanlarda hafif yeşil akıntım oluyor geçen randevumda doktoruma dedim koku yoksa sorun değil dedi. Ama bugün hafif afedersiniz çamaşırım kokuyor gibiydi . Çarşamba randevum var. Doktorumda şehir dışında o zamana kadar bir şey olur mu? 37 haftalık oldım . Biraz modumu düşürdü bu durum bebeğe birmşey olur mu diye
Tubbbbbbbbb biyologelif maşallah 37 hafta 🤩 bende de vardı cnm hatta agrı yapıyordu mixovül isimli fitil başladık diğer türlü geçmiyor ne yapsam etsem telefonla ulaştım isim verdi doktorum eczaneden aldım direk istersen arayıp bir sor
nzlm45 biyologelif bnde de vardı fitil verdi ama geçmedi, Dr da dikiş yüzünden çok takma dedi, ama çok şok rahatsız ederse blda başka fitil veririm dedi
Gulbeyazk biyologelif canım hiç korkma her saat yıka belden altını çamaşırını değiştir veya giyme kuru kalsın ertesi güne normale döner
biyologelif nzlm45 fitilinin adı nedir? benim belli aralıklarla oluyordu doktor her defasında nırmal diyordu östrojen hormonunun etkisiyle olabilir yazıyordu bir yerde ama bu uzun sürdü bugünde hafif koku olunca telaşlandım.
nzlm45 biyologelif benim iki ü aydır var doğal yollar denedim geçmedi, fitil l ile başlıyordu adı unuttum ama zaten çok büyüktü ve pek etki etmedi
vuslat_ekimde biyologelif olmaz korkmayın bendede var enfeksiyon neler kullanmadım serklajdan sonra geçmedi 28+1 deyim kültür alındı hala var sizin 37 ye gelmiş doğum zamanı gelmiş zaten içinizi ferah tutun😊
biyologelif vuslat_ekimde inşallah canım inşallah şunu anladım bebek doğana kada rkafa olarak tam anlamıyla rahat edemiyorsun. Normal kendi canımın pek kıymeti yokturda. Karnımda bir canlı varken başka bir forma dönüşüyorum
vuslat_ekimde biyologelif Mallesef hep bişey olur mu korkusu var bide bizlerin hamileliği daha hassas Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼
dilancetinnn -Tuba- merhaba ben de ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim şuan en pahalı hastaneye gidiyorum 26 haftaya geldik her gün kontrole geldim ilk başından progestan kullanmaya başlattırdı. Kontrollerde azalma olursa serklaj yaparız dedi şimdiye kadar ihtiyaç olmadı. Kendinizi serklaja odaklamayın ilaç tedavisi sürekli istirahatla Allah’ın izniyle sonuna kadar gelirsiniz