36Tubaaslan37 vuslat_ekimde ya gerçekten mi o kadar fark etti yani bende alayım bulayım şarküteri de çok teşekkür ederim gerçekten 🙏🏼🥰🥰
vuslat_ekimde 36Tubaaslan37 evet alın biz doktorumuza kaşar alıcaz dedik kars kaşarı alın bulursanız dedi yağlı ama biraz sabah kahvaltıda az yiyin hergün mutlaka yiyin inşallah bebişiniz kilo alır🤲🏼
36Tubaaslan37 VeraVrea çok haklısınız geçiyor zaman siz ne güzel maşallah o zor zamanları atlatmışsınız sabır çok önemli sabrın sonu selamet inşallah hepimiz için 🤲🏻🤲🏻 Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinde inanın rahatlıyor insan 🥰🥰 VeraVrea
Seyda652 Kızlar bişey sorcam çok şükür 35 haftaya girdik haftada bir nst cekiliyo ya normalde özele gidiyodum doktorumda herhangi bi hastahaneden cektirebilirsin bana atman yeterli dedi yarın acilden giriş yapsam nstye alırlamı acaba
36Tubaaslan37 Seyda652 maşallah iyi gelmişsiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alacağınız günleride görürsünüz 🥰 kadın doğum ve çocuk hastanesinin aciline giderseniz eğer ilgilenebilirler
36Tubaaslan37 Seyda652 eğitim araştırma hastanelerinde öyle ağrı sızınız yoksa zor kadın doğuma yönlendirmeleri birde hastası değilseniz tabi her yerde farklıdır bu o yüzden net bişey söylemekte doğru olmaz her hastanenin ve acilin kendi düzeni kuralı ayrı o yüzden gidip şansınızı denemek gerekiyor
Seyda652 36Tubaaslan37 amin canım hepimiz evlatlarımızı saglıcakla kucagımıza alalım evet gidecegim hastahane kadın hastalık ve doğum üzerine olan bi hastahane acilinden giriş yapsam diyorum alırlarmı sonucta bayram ve polikinlk yok nstye girmem lazım
iremgun Seyda652 yani hani bilmiyorum canım her yerde aynı mıdır ama kadın doğumun aciline gidince çekmişler. Durumunu anlatırsan bence alırlar werklajı duyunca riske atmıyorlar genelde. Ben de 34le arkandan geliyorum da geçen hafta öyle yaptık 🙈😃
Seyda652 iremgun hadi hayırlısıyla evlatlarımızı kucagımıza alalım bugün gidicem bakalım inşallah alırlar yoksa özele gidicem
Tubbbbbbbbb Seyda652 Gunaydin 🌿 serkaljim var agrilarim da var deyin alirlar o zmn belki ozeldeki doktorum istedi deyince de almayabilirler cunku
Seyda652 Tubbbbbbbbb şey derim 35+1im serklajlıyım nstye girmek için geldim derim bu hafta bayram sebebiyle polikinliklerde yok falan derim olmazmıki
Seyda652 Tubbbbbbbbb aynen öyle canım haftaya salı 36 oluyorum ve doktor sezeryan için gün vercek bebeğin gelişimi ve kilosu önde
Tubbbbbbbbb Seyda652 bizim de Cuma dogum sekli konusulacak Benim suyum azalmisti duruma gore belki o gun baslatiriz dogumu demisti bakalim hayirlisi 🤲🏼
Hellobaby12 36Tubaaslan37 hiç canınızı sıkmayın bebek sağlıkla doğsunda sonra kilo alır yakalar Rabbim yardımcımız olsun hepimizin inşallah 🤲🏻☺️ Bende 13. Haftada serklaj oldum önce 20 ye sağlıkla gelirim inşallah diye bekledim sonra 30 ugörür müyüm dedim çok şükür öyle hızlı geçti ki anlatamam şuan 29 dayız şükürler olsun inşallah siz 40ı da görürsünüz
36Tubaaslan37 Hellobaby12 amin amin gerçekten Rabbim yardımcımız olsun 🥰🙏🏼 Ne güzel maşallah inşallah hep birlikte en az 37. Haftalara kadar geliriz 🤲🏻 Bende 26. Haftamdayım aramızda 3 hafta var inşallah bende 30 ları görürüm 🥰 Hellobaby12