vuslat_ekimde Mabelbebek inşallah sağ salim zamanında kucaklarız benim doktorumda 34. Haftadan sonra gelmek isterse doğumu durdurmayacağız dedi çok şükür ki yaşama şansları var tabiki anne karnında gibi olmaz ama sağlıklı olsunlar yeter🤲🏼
Mabelbebek vuslat_ekimde insallah 34 haftayı goruruzde sıkıntımız olmaz cok fazla. Yine belki ayrı kalırız ama kısa bir süreliğine olur. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah🙏🌸
Babyyyymother Gulbeyazk toparlar canim cok fazla vermemiş zaten merak etme sariligi içinde emzirmek ise yarıyor sık sık
Gulbeyazk Babyyyymother emziriyorum özellikle gece 6 ya kadar saat başı yada 45 dakka da bir ama 6 dan sonra ben uykuya yenik düşüyorum 7.30 8 da falan emiyor az bi uzasa aralığı sanki sapsarı oluyormuş gibi geliyor bakalım yarın sarılığa baktircaz
vuslat_ekimde Mabelbebek inşallah canım küveze girmeyebilir dedi doktorun 34 te doğsa bile bebeğe bağlı bi 34 ü görebilsek 🤲🏼
Babyyyymother Rceyda canim merhaba yüksek çıkmış evet vücudunda enfeksiyon var bol bol su iç 4 lt fln hatta limonlu ic biraz,kefir tüket doktorun verdiği ilaci da ihmal etme insallah kısa sürede geçer
Rceyda Babyyyymother kefire bugün basladım canm inşallah geçer baya korkuttu bugn beni suyu cok içiyorum dha da arttırıcam cok sağol.
Babyyyymother Mabelbebek iyi bir hastaneye ve doktorlara denk gelmen de büyük şans cok iyi olmuş senin için ve bu durumda moral cok cok önemli
Mabelbebek Babyyyymother ben hep şanssızlığımdan dem vururdum eşime. Rabbim evladımın yüzüne baktida gerçekten ilgili bir ekibin gözetimi altına alındım. 🎈
Tubbbbbbbbb Rceyda selamlar ek olarak iç çamasırı giymemeni öneririm burda önerilmişti ben de kullanmıyorum evde işe yaradı 😊
Rceyda Tubbbbbbbbb evet buda aklıma geldi aslında ama sürekli fitil kullandıgım için akıntm cok oluyor giyip gitmemekte kararsız kaldım cnkü bazen su gibi oluyor aklımı yitirebilirim su sanıp🤦🏻♀️ Bu gece deneyeceğim öyle uyumayı cok tesekkürler.
Tubbbbbbbbb Rceyda evet o zaman sıkıntılı olur en azından 24 saat değil de aralar da kullanma hava alması da önemli bir de terleme olmayıp kuru kalsın
biyologelif Kızlar merhabalar, bir şey soracaktım. Ayak şişmeleriniz var mı? Benim önceden olmazdı ama bu ara yatsam bile fayda etmiyor. Yürürken ayaklarıma aşırı yük binmiş gibi acımalar hissediyorum sizlerde de böyle mi?
VeraVrea biyologelif acı değil ama şişme var. Ende. Normalde uzun ince ayaklarım simdi uzun ve geniş 🤦🏻♀️ Az kaldı gececek insallah.. ayakları havaya kaldırmalı biraz ilk serklaj oldugumuz zamanki gibi ama artık sırtüstü yatılmıyor 🤷🏻♀️
Tubbbbbbbbb biyologelif bende de ellerde var aynı durum masaj yapıyorum ellerime soğuk suya daldırıyorum biraz rahatlatıyor
biyologelif VeraVrea evet hayırlsıı ile şu 2 haftada bir geçse. Senin doğum şeklin belli mi normal ? Sezeryan?
VeraVrea biyologelif doktor sordu ne istiyorsun diye, sezeryana yakınım ben oyle saatlerce bağırıp çağırarak yıpranmak istemiyorum dedim😅 tabi belli değil gidişata göre bakarız diye anlaştık