Aysemin54 biyologelif dikişlerini aldıran oldu mu hiç 36 37 de alıyolarmıs sanırım bi acısı oluyor mu
Seyda652 VeraVrea bide bende gebelik şekeride cıktı yediklerime dikkat ediyorum sürekli köfte ve tavuk yiyorum sabahları haşlanmış yumurta mutlaka yiyorum süt ve yogurt ara öğünlerde yiyorum dikkat ediyorum canım
VeraVrea Seyda652 ben biraz bıktım yumurtadan ve ara verdim ama onun dışında da pek protein alamıyorum son haftalara kadar dayandım oysa, şimdilerde onu yemem lazım bunu yemem lazım demeyi bıraktım 🙈 7 ay sürekli yumurta kaşar süt 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
biyologelif VeraVrea sana ne iyi gelmiştir ama . Sokaklarda hızlı hızlı yürümeyi bile hayal ediyor insan☺️
VeraVrea biyologelif hızlı yürümek anca hayal zaten paytak paytak yürüdüm penguen gibi ama herkes sevimli sevimli bakıyor hamileyim diye. Bu hissi yaşayamadık doğru düzgün 😅
VeraVrea nzlm45 30 lu haftalr cok hızlı geçiyor diyebilirim.24 ile 30 arası zaman durmuştu ama şimdi bana da garip geliyor persembe günü 35 haftalık olacagız🐣
biyologelif VeraVrea evet malesef benim adam akıllo hamile fotoğrafım bile yok doktora giderken asansörde çektiklerim var sadece.
nzlm45 VeraVrea benimde 20 25 arası ağrılı sancılı bol hastaneli geçmişti, şimdi de ağırlık baskı sıcaktan geçmiyor vakit, kış da güzel geçiyordu vakit
VeraVrea biyologelif aynen😂 asansörde, asansöre binmeden önce esimin cektikleri. Ama sonra tripod aldık 30. Haftadan beri nadiren de olsa eve biri gelirse gitmedne bir foto cekiliyoruz 🙂
Tubbbbbbbbb biyologelif ay Ben de dun yakindim belki bir tane hamilelik yasayacam hic fotom yok gzel diye yalniz degilmisim tek dusundugumuz gercekten saglikli olmalari 🙏
biyologelif nzlm45 aynen benimde arkadaslarım istedi yaşadığım şehirde değildim seni merak ediyoruz dediler de onun için çektim. Yoksa ne foto aklıma gelir ne bir şey. Bazen doktorum bile çocuğun yüzünü çok netleştiremiyor ona bile onun sağlığı iyiyse rahim ağzımda problem yoksa önemli değil boşverin diyorum ☺️
nzlm45 biyologelif Bn yüzünü hiç göremedim bebeğin sürekli sırtını dönmüş uyuyor oluyor herakde yolda sallanıp yoruluyor, neye benzediğini herakde doğunca görcez, bnde doktor göstermek istiyor bnde yormayın bebeği bida kine diyorum
biyologelif nzlm45 aaa gerçekten mi? Benimki ilk zamanlar öok gösterdi canım büyüdükçe görememeye başladık sağlıkla doğsunlarda doğunca görürürz☺️
Seyda652 nzlm45 ahh canım aynı durum bendede var inatcılık yapıyo doktorumun uğrasmasına ragmen bi türlü kendini göstermiyo bende doktoruma diyorum hocam boşverin saglıcakla doğsunda o zaman görürüm
nzlm45 Seyda652 benimkinde de Karadeniz damarı çok var, göstermiyor, bide çok hareket ediyor akşamları eşim karnıma dokununca sevmek için hemen duruyor, eşim bırakınca bida başlıyor hrkete inatçı kuzucuk