Babyyyymother biyologelif seninle aynı durumdaymisiz eşim gelince lohusayim demedim yeni sezaryen oldum demedim 3.gun kendimi dışarı attım o kadar sabrım kalmamıştı 😁
nzlm45 Babyyyymother inşallah emzirme duygusunu da çok merak ediyorum tadarım inşallah 🌸ama su içmekten nefret ettim kaç aydır
Seyda652 Kızlar bayadır yazmıyodum buraya arada okuyup cıkıyodum çok şükür hepimiz güzel haftalara geldik nasipse yarın 34 hafta olacagız ve gelişimimiz 1 bucuk hafta önde gidiyo gecen haftaki kontrolumde doktorum 37 haftada dikişimi alacagını söyledi ve normal doğuma engel bi durumum yok şuanlık hayırlısı bakalım hepimiz evlatlarımızı saglıcakla kucagımıza alalım
iremgun Seyda652 gelişimi ile kastınız kilosu mu acaba? Ben bir kaç kişiye sordum kilo gelişim sayılmaz önemli olan organların gelişimidir dediler bana. Doktoruma da sormayı unutmuşum bu hafta. Bayram sonrası gideceğim o zaman soracağım. Ama doktorum da zaten hep son adeti baz alıyor. Bana da 37de dikişi alıp bekleyeceğiz dedi 😊🍀 inşallah sağlıkla gelsin yavrularımız🌸
Tubbbbbbbbb Seyda652 bizde aynı şekilde konuştuk şükür hatta o gün dikiş sonrası yatış verecek doğum olma ihtimali olabilir diye hayirlisiyla alalim bebislerimizi kucaklarimiza ins 🙏
nzlm45 iremgun doktoruma kilosu mu önemli yoksa ciğer gelişimi ile orantılı olan sat haftası mı dedim, ikisi de önemli erken doğumda dedi, benimki ama ileri değil tam gününde, hatta biraz minnoş
Seyda652 iremgun şöyleki canım kilosuda önde biraz ve bas cevresi karnı bacak boyu doktor bunlarada bakıyo ya tek tek ortalamasına bakarak gebelik haftasını söylüyo ve 1 bucuk hafta önde tabiki benim doktorumda son adet tarihini baz alıyo
iremgun nzlm45 ay tam olarak soracağım soru buydu. Dünyalarınsordum bunu unutmuşum 🙈 öok iyi oldu canım sağol 🌸
iremgun Seyda652 ya evet benim de tam olarak öyle baş çevresi ve kilosu 2 hafta önde çıkıyor, boyu da 1.5 hafta kadar. O zaman önemli ama asıl önemli olan son adet tarihimiz. Teşekkürler canım🍀🌸
Seyda652 iremgun Tabiki önemli olan bizim son adet tarihimiz canım ama kilosununda önde olması güzel bence çünkü bizlerin erken doğum riski oldugu için Allah korusun öyle bi durumla karsılasırsakta kiloda kurtarabiliriz
Mabelbebek Arkadaşlar kontrolüm vardı bugün muane icin geldim yeşil akıntım olduğunu söyledim alttan muane edince su kesemin gözüktüğünü söylediler. Yatış yapıyorlar şimdi doğum olabilirmiş ne olur dua edin daha kızım 26+5 haftalık.
Rceyda Mabelbebek off deme😞 inşallah durdurulur canm açıklığın varmıymıs rahim ağzın kaç çıktı. Ciğer geliştirici falan yaparlar mutlaka ama inşallah doğmaz🤲🏼
Seyda652 Tubbbbbbbbb benim doktorum sey dedi dikiş alınınca normalde 1 yada 2 cm acıklık olur dedi ama 4 yada 5 cm olmadan yatıs yapmam dedi
iremgun Seyda652 anladım canım haklısın çok sağol. İnşallah zamanında gelecek miniklerimiz erken olmayacak🙏🍀 kaç kilo şimdi bebişin😍🧿
Mabelbebek Rceyda cok şükür iyiyiz rahim ağzım hiç kalmamış açılmama 1 cm vardı 3 güne yakın dogumhanede bekledik 24 saatlik magnezyum. Ve ciğer geliştirici vurdular. Az önce servise ciktim Sukur iyi kızım 30 haftayı bekliyoruz insallah
Seyda652 iremgun 33 haftalıkken gittim 2500dü kilosu yarın 34 olcaz persembede kontrolumuz var bakalım kac kilo daha almışız canım
nzlm45 Mabelbebek çok geçmiş olsun, stres yapma bak bebek korkuyor gerçekten artık herşeyi anlıyor, inşallah dayanır ne mucizeler oluyor bu grupta gönlünü ferah tut