Tubbbbbbbbb nzlm45 cnm bence de ayaklan biraz cok iyi geliyor biz acik havaya cikiyoruz o kadar iyi geliyor ki Benim de baski yapiyor bebek da cok uzun duramiyorsn Zaten ama yarim saat bile insana iyi geliyor ☺️
nzlm45 Tubbbbbbbbb bnde geçem hastane çıkışı ilk kez dışarda Bi çay içtim, çok değişik geldi, oturmayı bile unutmuşum 😂
nzlm45 Tubbbbbbbbb @VeraVrea kızlar sizde de göğüs sızlaması başladı mı, süt gelmiyor ama sızlıyor ucu ve çevresi, gece yanlışlıkla üstüne yatınca hele öyle sızlıyor ki
biyologelif nzlm45 ben daha hiç dışarıya çıkmadım bir doktora gidiyorum o kadar bende bu hafta çıkayom bir olmazsa
Tubbbbbbbbb nzlm45 evet cnm oluyor hatta bir korktum erken dogum riski mi acaba diye de baska gebe arkadaslarjmda da olunca takilmadim
Babyyyymother Hamileyken doktor harici hic çıkmadığım için dogumdan sonra hemen 3.gun dışarı çıkmaya basladim bebek kuvozdeyken hep gezdim hava aldım hem de kafamı dağıttım 30 lardan sonra ara sıra çıkın kızlar çok bunaltmayin kendinizi biyologelif nzlm45 Tubbbbbbbbb
nzlm45 biyologelif bnde Bi kere a hastaneye yakın Bi yerde çay içtim, hem sevindim hemde bişey olur mu diye korktum biraz 5 dakikaya kalktım o yüzden
VeraVrea biyologelif bir sey olmaz allahın izniyle ben dün ösym sınavına girdim 4 saate yakın aktiftim 3 saati sınav salonunda gerisi yolda takside oturarak geçti. Bu da benim ilk dış hayat maceram oldu😅
biyologelif Babyyyymother anne olmak gerçekten fedakarlık işi ben diyordum ki 34 ten sonra rahatlar dışarıyada çıkarım diyordum.ama ufak bir sancı bile olsa kendimi yatakta buluyorum. Ama çok doğru çıkmak deşarj olmak çok önemli
nzlm45 Babyyyymother evet gerçekten rahatlıyor insan doktor izin verirse çıkmak lazım arada ama çıktığın için stres yapmamak da lazım
iremgun biyologelif sizin haftanız benden de ileride diye hatırlıyorum. Doktorunuz bir şey demiyorsa çıkın bence de. En ufak şeye stres yapınca o daha çok artıyor inanın. Biraz kafanız dağılır iyi gelir😊🥰 tabi kendinizi kötü hissediyorsanız çıkmayın 😇
Babyyyymother biyologelif öyle vallahi fazlasıyla fedakarlik istiyor hemde daha hamile olduğunu öğrendiğin andan itibaren hele de bizler için. Ama dediğim gibi en azindan az da olsa bir hava almak iyi geliyormuş
iremgun Babyyyymother yaa evet kesinlikle nasıl ayrılacağız ben de merak içersindeyim😐 senin naısl gidiyor canım. Bebiş nasıl🥰🥰
Babyyyymother iremgun bebis iyi cok şükür artık kendisi emebiliyor baslarda baya zorlandım biberona alışmıştı bende sağanak veriyordum mecbur yeni yeni düzeldi birbirimize de alıştık bol bol seviyorum hic bırakmıyorum kimseye 😁🥰
biyologelif iremgun 35 haftalık oldım.bende çıkacağım artık çok sabrım kalmadı zaten. Eşim başka şehirde ben annemlerde kalıyorum birazda o yüzden çıkamıyorum. Ama bu hafta kendimi atacağım inşallah
iremgun biyologelif evet doğru hatırlıyormuşum yaklaşık 2 2.5 hafta aramız var😊 inşallah atın atın biraz havanız değişsin 😊🌸
Babyyyymother biyologelif seninle aynı durumdaymisiz eşim gelince lohusayim demedim yeni sezaryen oldum demedim 3.gun kendimi dışarı attım o kadar sabrım kalmamıştı 😁
Ezgiii11 iremgun dikişi attırdım 15 hafta İrem hataydaydım cok kotu setler yasadım İstanbul’da doktor buldum inşallah hersey yoluna girer kızım olcak allah nasip ederse
iremgun Babyyyymother bırakma bırakma tabi ya neler efektini şimdi bırakma sırası değil 😃🥰 maşallah maşallah oy güzle günler olsun inşallah 🍀💙🙏
Tubbbbbbbbb Babyyyymother ayyy masallah en gzelini Benim yerime de sev 🥰🥰Ben de kimseye birakmayacam kizimi 😅
Babyyyymother Tubbbbbbbbb severim tabikide 🥰 Bencede bırakma o kadar bekledik her anına kendim şahit olayım istiyorum herseyiyle kendim ilgileniyorum cok şükür ilk günden beri🙏