biyologelif Mabelbebek sürekli olarak yatıp ilaçlarını alırsan uzar inşallah. Birde progestanı vajinal olarak al benim doktorum bunu ısrarla demişti ağızdan alırsan çok faydası olmaz diye
gizemozdemirr90 Mabelbebek benim rahim boyum hic olmadi, 5 cm aciklikla serklaj oldum ve tum hamileligimde bebegi sadece dikis tuttu. 37+5 te dogum yaptim ve suyum azaldigi icin dogum yaptim suyum olsaydi 38 icinde alacakti doktorum. Umudunuzu kaybetmeyin😌
Mabelbebek biyologelif doktorum sadece oksapar ve pruloton depont yazdı progestani kullanma dedi. Anlamdım bende kullanmak istiyorum ama doktorun dediğinin de dışına çıkmakta istemiyorum.
biyologelif Mabelbebek Allah Allah ilk defa progestan yazmayan doktor duydum benim dr umda iğnesini yazmamıştı sadece. Tabi doktorunuza uymakta fayda var. Ama etkili bir ilaç bence
Mabelbebek biyologelif bu gidişimde tekrar soracağım kendisine. Operasyon öncesi 4 ay boyunca kullandım. Ama operasyon sonrası doktorum yasakladı igne ile dewam ediyoruz.
vuslat_ekimde Mabelbebek benimde 25 mm 33 ten 25 e düştü bende 25+1 im dikiş tutuyor sadece diyor yatıyorum nidicard falan vermedimi doktorunuz ben duphaston nidicard oksapar kullanıyorum
Mabelbebek vuslat_ekimde oksapar verdi doktorum ve hafta 1 purloton depont verdi onun dışında Demir ilacım var baskada hiç birsey vermedi doktorum.
Mabelbebek gizemozdemirr90 oy masallah size ve minik mucizenize🌸🧿 Rabbim bizede göstersin insallah o haftaları. Söylede bir gerçek var tıbben hersey yapıyor taktiri rabbim bahşediyor bize yiyeceği ekmek varsa yaşıyor miniklerimiz 🙏
vuslat_ekimde Mabelbebek inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ben serklaj olalı 1 ay olucak daha benimde sadece dikiş tutuyor 2 doktorla görüşüyorum hedef 28 şuanlık üstelik çift dikiş var
Mabelbebek vuslat_ekimde rabbim sizede yardım etsin kötü düşünmek yok evrene olumlu msj verip hedef koymak şart bizim durumumuzda. Benim hedefim 30 hafta insallah su an 25+4 günlüğüz 🌸
vuslat_ekimde nzlm45 4 kez içiyorum ama aşırı baş ağrısı yapıyor 3 e düşürücem doktoruma sorup siz kaç kez içiyosunuz
Babyyyymother Gulbeyazk canim emzirdim biraz yavaş yavaş emdi ama anca alisacak eve gelince insallah 1 saat fln vakit geçirdim hic birakasim gelmedi göğsümde uyuttum bırakıp geldim bu kısım çok zordu yarın haber verecekler çıkarma durumunu insallah alirim yarın 🙏
Gulbeyazk Babyyyymother hayırlısı neyse o olsun canım yavaş yavaş alışacak memeye de ne güzel koklayıp sevmişsin bak artık herşey daha güzel olacak
vuslat_ekimde nzlm45 bana doktorum 4 verdi direk canım başımın ağrısı gözlerime vuruyor artık zaten birsürü ilaç kullanıyorum sen kaç haftalıksın kaçıncı haftada başladın nidicarda