twinsmom00 Babyyyymother yok daha belli deil 1500 gr lar daha çok küçükler 31. Hafta pazar gun bitcej 32. Haftaya gircekler. Kilo almalarını bekleriz bence 2000 gr 2500 gr olduklarinda çıkarlar inşallah
Gulbeyazk Babyyyymother ayy insallah canım öyle olur altınlarımız olmaz yoksa gorumcemler alışverişe gitti yelekleri biraz büyük almışlar bakalım bi doysun da eşim de tutturdu perşembe doğum olsun diye bende cumartesi olsun istiyorum hem iki gün daha kalmış okur hemde cumartesi herkes müsait hastanede yanimda kalmak için bakalım hayırlısı şu pazartesi gelmek bilmiyor sanki
Babyyyymother Gulbeyazk evet pazartesi bi gelmek bilmiyor.hic degisturme canım bekle belli olmaz çünkü inşallah en hayırlı vakitte doğar 🙏
VeraVrea Llalolalaooooo bir sey söylemedi açıkçası suyuna kordonuna bakıyor kafa karın bacak kemiği ölçümleri alıyor ama ciğerle ilgili bir sey söylemedi hiç
Mabelbebek Arkadaşlar uyandığımdan beri vajinamda agri var ilk defa oluyur. Pelviks agrim olurdu ama hiç vajinal agrim olmamıştı. Basına gelen var mi geçici birsey midir yoksa hastaneye gitsem mi? 25+4 oldum rahim boyumda 3.6 mm idi 3 gün önce kontrolde.
nzlm45 Mabelbebek bnim sürekli oluyor, dün doktora gittim rahim bağlarının gevşemesi ve gerilmesi ile alakalı dedi, tabi bide bebeğim artık baş pozisyonu almış ondan, en iyisini doktorunuz bilir, bir çok şeyin bir çok sebebi olabiliyor bazen
biyologelif Mabelbebek bende vajinal ağrı değilde sıklıkla girip çıkan sancı olur ilk başlarda doktora dedim bri şey demedi sonradan alıştım arada oluyırdu tahminimde rahim büyüdükçe yapıyor
Mabelbebek nzlm45 cevabiniz icin teşekkür ederim. İlk defa basıma gelince korktum doktoruma msj attım saolsun sabah sabah dönüş yaptı. Oda sizinde söylediğiniz gibi bebeğin pozisyonuyla alakalı ve artık büyüdüğü icin daha da agri hissedeceğimi söyledi. Kanama su gelişi sancı olmadığı taktirde korkmamam gerektiğini söyledi.
VeraVrea Progesteron kapsül ya da jel kullananlar, sizde kahverengi olarak geri geldi mi hiç? sarı akıntıyla karısık ya da beyaz gelirdi ama dün resmen kahverengiye bulanmıs olarak geldi. Anlamı açık içerde kan kurumus😕
biyologelif VeraVrea bende hep vajinal alırım sadece bazen eğer akıntım varsa bazen yeşile dönük gelir o renk gelmedi hiç. Bir doktora git aklın kalmasın canım
Llalolalaooooo VeraVrea bende pembe lekelenme yapmıştı ama fitille birlikte gelmişti doktor bebeğin dikişin durumuna baktı iyiydi ilaçtan kaynaklanan durumdur demişti . Yine de sende kendi doktoruna danış canım
Mabelbebek nzlm45 ah bu korkular endişeler ne zaman bitecek en ufak şeyden bile korkar tereddüt eder olduk. 🌸 cevabınız icin de teşekkür ederim 🤩
Mabelbebek biyologelif bizim durumumuz farklı olduğu icin en ufak şeyden de korkar olduk cidden. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸🙏
biyologelif Mabelbebek aynen kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 28 haftaya kadar inan gerçekten diken üstünde oluyor sonra biraz gevşiyorsunuz haftanız ilerledikçe. Ben 34 oldum ama hala sancım olduğumda aşırıda olmasa ürküyorum
nzlm45 Hiç bitmiyor şu haftada bu haftada biter desek de sağlıkla kucağa almadan bitmeyecek galiba 🤰💗
biyologelif Babyyyymother inşallah canım eğer imkan varsa kıyafetinin ön tarafını tamamen aç tenini hissetsin o zaten çıplaktır
Mabelbebek biyologelif su an 25+4 oldum gece 00.00 bekliyorum ki uygulamaya bakıp 1 gün eksiği göreyim şafağa 😂😂 sonumuz ne olacak inanın bilmiyorum. Şey şarkısı geliyor aklıma cildirmaya az kaldı 😅. Sizin masallah baya ilerlemiş bana da nasip olsun insallah. Ama sıkıntı rahim ağzım 3.6 mm.