Arkadaşlar merhaba,benim hikayemi bazıları biliyor yinede kısaca bahsediyim.22 haftalık erken doğumum oldu üzerinden 4 ay geçti kendimi toparlayıp bugun farklı bir doktorla görüştüm.önce gizli enfeksiyon sebep olmuştur dedi.sonra vajinal muayene etti servikal yetmezlik olup olmadığına bakacam dedi.bir çubuk gibi bişey ittirdi çubuk önce gitmedi sanırım sende yok dedi servikal yetmezlk sonra tekrar denedi çubuk baya baya gitmiş ileri var dedi.dikiş gerekli dedi hamile oldugunda dedi.bir de bende pıhtılaşma bozukluguda var 7 haftalık bir kalp durması olmuştu geçen sene.şuan coraspine başlama dedi bişeye sebep olur dedi anlamadım preeklamsi mi ne öyle bişey dedi cok tıbbı terim kullandıgından anlamadım.beta hcg yi gördükten sonra coraspin ve iğneye başlatcam dedi.sizce coraspin için geç kalmış olmam mı anlamadım.herşeyin bi riski var kullan bi dert kullanma bi dert vallahi araştır araştır yoruldum 😕bir de servikal yetmezlk için kürtajdan sonra olmuş olablr dedi demekki kürtaja insanların pek sıcak bakmamasının sebebi bu bazı insanlarda servikal yetmezliğe sebep olabiliyor demekki.benm bir oğlum var sekiz yaşında çok şükür hiç böylr sorunlar yaşamamıştım :(folik asit herhangi bi marka alablrsin 400 mg dedi.ve coraspin kullanma şimdilk dedi anlamadım ben gebelk istiyorım iki ay sonra geç kalmış olmam mı cok uzun yazdım kafam çok karışık teşekkürler şimdiden cevap yazan arkadaşlara🌸