Rceyda Melisacaaglar biz serklajlılar genel olarak rahat doğum yapmaya müsaitiz aslında ama kesi vs. o an doğum nasıl ilerliyorsa ona göre atılıyor sana kesin atarız ya da atmayız diyemiyorlar. Hatta aynı kadında bir doğumda atılırken bir doğumda atılmıyor genelde hızlı gelişirse atılmıyor ama kesi okdar da korkutucu bir şey değilmiş genelde herkes böyle anlatıyor.
VeraVrea Gulbeyazk @Babyyyymother vantilatörü duvara cevirin öyle olunca sert rüzgarı duvara carpıp kırılıyor sonra size dönüyor👍🏻
Babyyyymother Kizlar sarılık için mavi işin tedavi başlamışlar hala ağızdan hortumla besleniyor kilo da vermiş haftaya bugüne fln anca cikwr dedi doktor genel olarak iyi diyor ama pazartesinin emzirme yapacakmışim sonra duruma göre vereceklermiş artik yanımda olsun ıstiyorum ☹
VeraVrea Babyyyymother zor ama biraz daha sabır. İlk hafta kilo vermelerini hep duyuyoruz bekliyorduk bundan sonra toparlamaya baslayacak. Sütünü alıyor muymus peki miktarı arttırıyorlar mı gün geçtikçe?
gizemozdemirr90 Babyyyymother canim soyle dusun; yanina geldiginde sen tamamen toparlanmis olcaksin. sezaryenden sonra emzirmek vs biraz zor oluyor, hem lohusalik hem dikis agrisi hem sut stresi va ust uste. Sen simdi toparlanirken bebisin de toparlanca ve kavustugunuzda ikinizde cok iyi olcaksiniz🙏🏻
Tubbbbbbbbb Babyyyymother ah cnm ya Ben bile burdan senin icin sabirsizlaniyorum umarim hemen toparlar kuzu ❤️🙏
Rceyda Babyyyymother çok haklısın yanında olmasını istemekle ama sonuçta öyle böyle gelecek yanına cok az kaldı bunada şükür🤲🏼 Sonu güzel olacak😊
Babyyyymother VeraVrea evet alıyormuş suan 20 cc olarak besliyorlarmis canim.Evet sabrediyorum zaten yeterki iyi olsun ama iste annesin biraz ister istemez moral olarak düşüyorsun
Babyyyymother gizemozdemirr90 evet canim dogru söylüyorsun da işte öpmek koklamak istiyorum bi kendimi yatistiriyorum sonra gene böyle düşünceler sarıyor o iyi olsun yeterki sabrediyorum.Canim sana ne soracağım simdi bebisler tek seferde ne kadar sut veya mama emmeli
gizemozdemirr90 Babyyyymother ben ilk 30 cc ile basladim. Simdi de 60 cc veriyorum. Ama once emzirip sonra veriyorum, fakat sutum az o yuzden bizim duzen bu sekilde (derin 50 gunluk) sende deneyerek arttirirsin gerekirse ama baslarda zaten surekli uyuyorlar ve beslemek biraz zor.
Babyyyymother Tubbbbbbbbb insallah canım ya çok ıstiyorum gerçekten biran önce toparlasin yanıma gelsin 🤲 cok seyler yaşadık sabrettik elbette buna da sabrediyorum gececek kavuşacağız Allahin izniyle.Su grupta herkes bebegini kucagina alıp koklayacak cok güzel zamanlarimiz olacak insallah cok sabrettik hep birlikte hala da ediyoruz 🙏💕
Tubbbbbbbbb Babyyyymother ins hep gzel seyler dusunuyoruz biraz da düşünmek zorundayız sen en zorunu atlattin sukur darisi kavusmaya. 🥰 sen nasılsın doğum sonrası toparlandın değil mi ?
Babyyyymother Tubbbbbbbbb insallah canım 🙏 toparlandim canım biraz agrim var tabi oturup kalkarken yatarken zorluyor daha çok pekte kendimi düşünemiyorum ki aklım hep oglumda
VeraVrea Duş konusunu ne yaptınız bu arada, ben bu sıcaklarda her gün duşa giriyorum bazen günde iki kere. Yalan oldu açıkçası haftada 1-2… kalkmak istemesem de dayanamıyorum bazen sıcaktan kalkıp bi yürüyorum sırtım filan bi yere değen her yerim terliyor 😅
Babyyyymother gizemozdemirr90 yani kafama takılan aslinda şu sutumun yetip yetmediğini nasil anliycam simdi sagip götürüyorum onlar veriyor ya evde ben ne kadar emzirdigimi nasil anliycam çözemedim 🤔
VeraVrea Babyyyymother @gizemozdemirr90 ben de onu sormak istiyorum. Emzirdiğimizde ne kadar aldıgını bilemiyoruz 60 cc dediğiniz bir de sağılmıs sütü mü biberonla veriyorsunuz
gizemozdemirr90 Babyyyymother ben ilk hafta 2 saatte bir emzirip geceleri 30cc mama verdim, 1. Hafta kontrolunde kilo vermisti. Dr oyle anladi ve mama takviyesi basladi. Dr yonlendirir canim sen kendi kafana gore verme mama, sutun yetiyordur zaten mamayi dusunme. Gunde 25-30 gr aliyorsa yetiyordur zaten
Llalolalaooooo Babyyyymother canım bende bi pramütüre annesiyim şuan tekrar hamileyim ve sekülajlıyım .. benim oğlum ewe geldiğinde başta hastane düzenininde ilerledim sonra tabi benim yanıma geldiğinde öyle bi rahatladı ki sanki iştahı bi anda arttı sen öncelikle emzir sonra bak uyuyor mu eğer uyuyorsa karnı doymuş demektir sütün yetiyor eğer uyumazsa huzursuz olursa o zamn sütün yetmedi demektir 30cc yapıp mama verirsin bana hemşiremde bu şekilde söyledi bende bu şekilde ilerledim gittikçe artırırsın tabi