Babyyyymother VeraVrea evet 2 3 saatte bir sütümü sagiyorum sut sagma posetlerine koyuyorum dondurucuya atiyoruz günde bir sefer sütleri göndereceğim saha önceden baby plus in elektrikli pompası ve süt poşeti temin etmiştim hazirlikliydim hastaneye de götürdüm canım.Hastaneden çıkana kadar bebegimi gördüm şimdi haftada 3 gün görebileceğim insallah cok uzamadan evimize getiririz 🙏
nzlm45 Babyyyymother süt sağıp Bi kere mi hastaneye götürüyorsunuz, YouTube da bnde dün Bi video izlemiştim, kadın 2 saatte bir götürüyorum demişti hatta ben de ona can mı dayanır diye düşünmüştüm
Babyyyymother nzlm45 2 saatte bir sagiyorum buzluğa koyuyoruz sut posetleriyle.Esim tek seferde hepsini götürecek canım
nzlm45 Babyyyymother Allah yardımınız olsun, şifa olsun minik kuşa inşallah, vücudunuzda olmaması nasıl Bi duygu artık, eşime diyorum sağlıkla gelsin de artık kendime çok dikkat etmeden rahat Bi insan Olcam
Gulbeyazk Babyyyymother yakindir canım kucağına alman sütlerin oğluna şifa olacaktır inşallah biraz daha sabır sonrasında hep berabersiniz
biyologelif Babyyyymother insana şaka gibi geliyor o kadar yat yat.normal hamile olsan çalışıp gezince zaman çabuk geçiyorda bizlere o kadar değil.
Gulbeyazk nzlm45 zaman zaman oluyordu o haftalarda canım korkuyordum bende senin gibi doktorum vajinal muayne yaptı yumuşama var demişti peşine ben 10 gün tuvalet harici hiç kalkmadım hep uzandım ayaklarımın altına da yastık koydum sonrasında geçti ama iki haftadır yine var bebisler büyüyor canım onunda etkisi olabilir bir de o hafta dönmüştü benimki yani şundan kaynaklı demek çok yanlış olur
Babyyyymother biyologelif öyle vallahi bide yürümekte garip geliyor hep yatmaya alışmışız bir garibim yani hala karnimi tuta tuta yürüyorum bebegimi koruma iç güdüsü ile
Gulbeyazk Babyyyymother bu aralar o kadar hareketli ki hareketlerinden korkuyorum diyebilirim bakalım çarşamba randevumuz var doktor ne diyecek 12 sinde alalım demişti
nzlm45 Gulbeyazk evet öle biraz da sakinleştim şu an hala var ama ağrı geçer inşallah diyorum, siz nasıl oldunuz
Babyyyymother Gulbeyazk cok iyi canım zaten bu haftayı bile tamamlasa yeter ama rahatlıkla insallah 37 yi geçersiniz inşallah bebisin hareketli olması da her zaman için çok iyidir hic endişe etme
biyologelif Gulbeyazk oo ne güzel ne güzel minimum 2 hafta daha sabretsin bebiş. Normal hayatına döndün mü dışarıya çıkma gibi🤔
Gulbeyazk biyologelif yok canım bi ara dönmüştüm evde yemk yapıyordum ufak ufak da işlerimi hallediyordum 32 de doktor kesinlikle kalkma artık dedi baya gözümüzü korkuttu yatmaya devam yine ama eskisi gibi oturamıyor ve yatamıyorum karnım çok büyüdü çünkü bi de geçen hafta şancı yüzünden hastanede yatınca iyice gözümüz korktu 2 haftamız var zaten 12 si sezeryan diyor doktorumuz bakalım hayırlısı artik