iremgun evet ben bizdekilerin listesini göndereyim isterseniz ☺️ Belki yardımcı olur çoğunu eşim aldı gerçi ama çok ince eler sık dokur o da, Amazon primeden bayağı alışveriş yaptık özellikle 2 gün indirim vardı neredeyse, Kıyafetlerin de bir kısmını internetten aldım neCix’s bebe varmış Bursa markasıymiş sanırım ürünlerini eşim çok beğeniyordu görmeden merak ediyordu onun tavsiyesiyle aldık gerçekten yumuşacık ve çok güzel tavsiye ederim ☺️☺️ Giysi olarak, Evet bayramda da mutlaka bir indirimler olabilir diye düşünüyorum büyük parçalar için bekleyebilirsinz
kremi araştırın aynen aslında pişik kremi de varmış aynı markanın fakat bu aldığım krem sade pişik için değil bir çok yerde etkili olduğu için bence daha kullanışlı diye düşünüyorum, O zaman cumartesi siz kontrole haftaya cumartesi de benim var günleri sayıyorum 🤭🤭
Evet evet ben düzenli iğne oluyorum ya şimdi sağlık ocağında gebelik kontrolü yapıyor Ebeler gebelik sürecini onlarda kontrol ediyorlar 20. haftadan sonra onların da böyle bir aleti var onunla kalp atışını dinleyebiliyorsunuz ☺️☺️ Yani olurda böyle aklınıza bir şey takıldı bir şeyler geldi olumsuz doktora gitmeye gerek kalmadan sağlık ocağına gidip ebeden rica edebilirsiniz genel olarak bütün annelere bilgi olsun 🙏🏻 Ben bir tane eğitime katıldım sadece onun üzerinden devam ediyorum gebelik okulu diye Instagram‘dan size link atarım 😬 Güzel fena değil çok fazla yer araştırıp kafamı bulandırmak istemedim açıkçası,
Aşıya gelince Ben sanırım cumartesi günü vurdurucam çünkü yeni bir Delta vakası giriş yapmış ülkeye ilerleyen dönemlerde artarsa eğer hazırlıklı olmak isterim ondan dolayı biraz tedirgin oldum açıkçası Bir sorun olmaz diye düşünüyorum 🤨