C_ongun91 Mel-in7dain bende vardı hunileşme. 20. Haftamda serklaj oldum. Her hafta biraz dah azaldı şuanda yok. Doktor açılma olmadığı sürece sorun yok demişti. Ama kasılmam hiç olmadı bende 24+3 üm.
Mel-in7dain C_ongun91 ne güzel kapanmış sizinki. Kasılma yoksa da kolay kolay açılmaz inşallah. Benim de dikislerde sorun yok ama bu kasılmalar düşündürüyor.
C_ongun91 Mel-in7dain sizinde kapanır. Yatın kalkmayın ben hep yatıyorum. Baskı azalınca hunileşmede azalıyor. Kasılma yok ama bu haftalarda düzensiz kasılmalar olabilir benim bildiğim. Sürekli girmiyor dimi??
iremgun vitruvius Çağrı hoca ile ben de bir kez online görüşme yapmıştım. Çok rahatlatıcı biri gerçekten. Hala aravara instgramdan yazsam hemen cevap verir.
biyologelif vitruvius kaçıncı haftada taktı pesseri . Özel olacak ama çağrı hocanın muayene ücreti ne kadar?
Mel-in7dain C_ongun91 yatıyorum sürekli sadece lavaboya yemeğe kalkıyorum inşallah düzelir. Kasılma sürekli olmuyor sabahları giriyor sık sık ben de kalktım bugün erkenden kahvaltı falan yaptım bir daha olmadı.
C_ongun91 Mel-in7dain siz bu durumu doktorunuzla paylaşınn. Bana serklajdan sonra kasılmaların olduğu zaman önleyici bi ilaç başlıcaz dedi. Mutlaka görüş kasılmada kısalmaya sebebiyet veriyo çünkü.
Rceyda Mel-in7dain kasılma olduğu zaman canınız yanıyormu ya da ağrı oluyor mu? Ben de kasılmadan şüpheleniyorum bir yer şişiyor anlık sertleşiyor ama ağrı acı vs hissetmiyorum sadece gerilme hissi gibi.
Babyyyymother Gulbeyazk Cuma günü saat sabah saat 10 da Allah nasip ederse oğluma kavuşacağım kızlar tek isteğim sag salim kavusabilmek hepimizin duasiyla inşallah 🤲 biyologelif iremgun VeraVrea #15876287 @Tubbbbbbbbb @nzlm45 @gizemozdemir90 etiketleyebildiklerimi etiketledim kızlar 🙈
biyologelif Gulbeyazk aynen canım birde doktorlar ne derse onu yapıyoruz ben hiç itiraz etmeyen bir tipim zaten çok sorgulamıyorum bile😌
biyologelif Babyyyymother canım benim sağlıkla sıhhatle kavuş inşallah oğluşuna🤲🤲 hemen yanına gelsin inşallah . Darısı bizlere🌸🌸
iremgun Babyyyymother dua etmez miyiz hiç boo bol dua ederiz cnaım benim😊🌸🤲 sağlıkla gelecek İnşallah canım hep beraber eve gideceksiniz Allahın izniyle🍀
Tubbbbbbbbb Babyyyymother cnmmm kolaylıklar diliyorum bir hafta bile ne gxel oldu ileri gitmesi dualarımdasın 🙏
Babyyyymother biyologelif Amin canim benim darısı tüm bekleyenlere ve isteyenlere hepinize o an bol bol dua edeceğim. Insallah hemen yanıma verirler herseyi ile sağlıklı olur kuzum 🤲
Gulbeyazk biyologelif yok ben baya araştırıyorum ertesi muayenede durumu tartışıyoruz doktorla o yüzden baya iyi anlaşıyoruz 😊
Babyyyymother iremgun Yaa insallah Allah razı olsun canım benim 🥰🙏 cok heyecanlii hepimiz inşallah saglikla kavuşalım 🤲
vitruvius biyologelif pek çok hastane ile anlaşmalı, memorial da var içinde. Bakalım süreç ne gösterecek. Bi doktora daha kontrole gidicem bu hafta. Ona göre fikrimi yine yazarım
biyologelif vitruvius anladım canım hayırlısı olsun bende ankarada takipliyimde çağrı hocayı bende bir ara düşünmüştüm o yüzden sordum