vitruvius Selam kızlar, ben serklaj olmadım ama pesser takıldı bana da. Daha 19. Haftamdayım yolum çok uzun çok endişe ediyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Tubbbbbbbbb vitruvius merhabalar zor bir gebelik yaşıyoruz gerçekten moral olarak da çok etkiliyor bizleri ama stres çok önemli stresinizi yönetmeye calısın forumda zorlu dönemler sonrası bebeklerine kavuşanlar çok oldu bizlere de çok gzel moral oluyor bu 🌸 Allah hepimize miadında gerçekleşen doğumlar nasip etsin 🙏
biyologelif vitruvius evet zor geçiyor insan bazen çektiği ağrılara değilde bebeğe bir şey olursa diye korkuyor. Ama geçiyor bir şekilde inan ben hep derdim ki 28 haftayı görsem şimdi 32 haftalık oldum şükür. Şimdiki hedefim en az 34 ü görmek sonra 37. Zaman geçiyor inan
Llalolalaooooo vitruvius ewet sanki günlerimiz geçmiyor gibi inşallah hepimiz saglıkla zamanında kucağımıza alırız🍀🍀sizin olduğunuz işlem nasıl bişey o da dikiş gibi etkili mi ?
vitruvius Tubbbbbbbbb amin inşallah 🙏🏻 ben de buradaki yaşananları sürekli okuyup umut bulmaya çalışıyorum. Kolaylıkla geçsin zamanımız 🙏🏻
vitruvius biyologelif sanki zaman durdu ilerlemiyor gibi. O günler bana öyle uzak geliyor ki 😞 inşallah görürüm ben de
vitruvius Llalolalaooooo doktorum bana dikiş önermedi, bu da rahim ağzını tutan plastik bir aparat. Açılmayı önlemek için koyuluyor.
biyologelif vitruvius geçiyor inan ben korkuma hamile olduğumu öğrenir öğrenmez yattım ama bir şekilde geçti sizinkide geçecek. Pesser halkasını ben hep Çağrı Gülümser diye bir doktor var onda gördüm kendi doktorum hiç bahsetmedi bile neye göre dikiş neye göre pesser halkası takıyorlar hala çözemedim
Gulbeyazk biyologelif ben pissaro çok araştırmıştım bi ara ama daha kısa süre kalıyor diye okudum serklaja göre 8 ilâ 10 hafta gibi o yüzden tercih etmedim
Gulbeyazk @Babyyyymother canım az önce muayne oldum çok fazla kasilmam vardı neyse oraları geceyim 37 ye kadar nidicart ile gidebileceğimizi ve solunumunun da iyi olduğunu söylediler yine de yarın perinatologlar görecek ona göre tam karar verilecek sende solunumunu sor mutlaka beni çok mutlu etti bu haber inşallah yarın sende çok güzel şeyler duyarsın doktordan
Babyyyymother Gulbeyazk yaaa cok sevindim canım sizin adınıza 💕 evet soracağım canim insallah bende yarin güzel şeyler duyarım Rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin hepimiz için ama gerçekten çok mutlu oldum senin için 🙏
Gulbeyazk Babyyyymother bir de beni gör öyle huzurluyum ki oğlan karnimda halay çekiyor şuan 😅 Rabbim kimseyi sıkıntıda bırakmıyor 🤲 çok şükür
Babyyyymother Gulbeyazk ohh canim vallahi içim rahatladi en azından güzel haberler geliyor cok şükür.masallah🧿oynasin tabikide çeksin bol bol halay onlarin hareketi hep guzel olsun inşallah 🙏Bende kaşınıyorum nasil uyucam bilmiyorum hiç 😕
Zynpsc Tubbbbbbbbb Merhaba Tuğba Hanım🤗2. Gün akşam gazımı çıkardım🙈 Kanamam çok olduğu için hemogram kontrolü yaptılar. 3. Gün sabah da Metin hoca çıkardı. Hasteneden ve tüm ekibin ilgisinden çok memnun kaldım. İki gündür de ağrılarım var ama yine de ayağa kalkabiliyorum. Siz nasılsınız kaçıncı hafta oldu 🤗
Tubbbbbbbbb Zynpsc çok sevindim bol hareketli günler diliyorum 🥳🥳 Sezeryan doğumda 3 gün mü kalınıyor hastanede acaba ? Bakalım biz de 30+3 olduk bu günlere şükür 🙏
Zynpsc Tubbbbbbbbb 🥰🥰Çok şükür Tuğba Hanım Rabbim devamını da getirsin inşallah 🤲🏻Özel odalar genelde Metin hocanın hastalarıydı anladığım kadarıyla hepsi iki gece kaldılar.