Babyyyymother iremgun Merhaba canım.Hayirli pazarlar🌸Benim doktorum 26.haftamda başlattı beni nst ye karnim sertlesiyordu çünkü o haftadan beri düzenli olarak nstye bağlanıyorum 20 dk kadar sürüyor. Normal de genelde 30 32 den sonra baslatiyorlar hatta 35 te baslatanlar bile var doktora ve bizlerin durumuna göre değişiyor bu durum sanırım 💕
iremgun Babyyyymother ay acaba nolcak merak ediyorum. 30da gidince bu durumda ihtimal var. Yapmam gerekn bir şey var mı ekstra? Ne bileyim aç tok falan farketmiyor değil mi
Babyyyymother iremgun ac gitme canim tok git bana öyle demişti başka bir hazırlığa gerek yok😊 cok tatli kalp atışını dinliyorsun uzunca arada bi tekmelediginde degisiyor birden yukseliyor ses fln eğlenceli 🤭
Gulbeyazk Tubbbbbbbbb ben iyiyim şükür canım haftasonu olduğu için pek muayne etmiyorlar canım doktorlar devletteyim şuan yarın belli olur diye dusunuyorum
Gulbeyazk Babyyyymother hadi ikimiz için de hayırlısı olur inşallah canım şancı yok zaten sabah oldu sadece artık sadece kasılma toplanma var toplandığı sırada da nst de bakıyorum şancı olarak cikmiyor
Gulbeyazk iremgun canım beni 32 de nst ye baglamaya basladi kendi doktorum. Çok şükür bugün sadece sabah sancim oldu daha olmadi yarın doktorlar ne diyecek sabırsızlıkla onu bekliyorum
iremgun Gulbeyazk oh oh süper yarın da güzel olacak inşallah canım🤲🌸 Ben d ebaklaım gidince bağlamazsa sorarım doktora artık.
Gulbeyazk iremgun Tubbbbbbbbb Babyyyymother Yarına ne kaldı şunun şurasında haber veririm inşallah saolun kızlar
vitruvius Selam kızlar, ben serklaj olmadım ama pesser takıldı bana da. Daha 19. Haftamdayım yolum çok uzun çok endişe ediyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza
Tubbbbbbbbb vitruvius merhabalar zor bir gebelik yaşıyoruz gerçekten moral olarak da çok etkiliyor bizleri ama stres çok önemli stresinizi yönetmeye calısın forumda zorlu dönemler sonrası bebeklerine kavuşanlar çok oldu bizlere de çok gzel moral oluyor bu 🌸 Allah hepimize miadında gerçekleşen doğumlar nasip etsin 🙏
biyologelif vitruvius evet zor geçiyor insan bazen çektiği ağrılara değilde bebeğe bir şey olursa diye korkuyor. Ama geçiyor bir şekilde inan ben hep derdim ki 28 haftayı görsem şimdi 32 haftalık oldum şükür. Şimdiki hedefim en az 34 ü görmek sonra 37. Zaman geçiyor inan
Llalolalaooooo vitruvius ewet sanki günlerimiz geçmiyor gibi inşallah hepimiz saglıkla zamanında kucağımıza alırız🍀🍀sizin olduğunuz işlem nasıl bişey o da dikiş gibi etkili mi ?
vitruvius Tubbbbbbbbb amin inşallah 🙏🏻 ben de buradaki yaşananları sürekli okuyup umut bulmaya çalışıyorum. Kolaylıkla geçsin zamanımız 🙏🏻
vitruvius biyologelif sanki zaman durdu ilerlemiyor gibi. O günler bana öyle uzak geliyor ki 😞 inşallah görürüm ben de