iremgun olsun siz yine de kendinizi çok zorlamayın erken çıkabiliyorsunuz da erken çıkın birşy olmaz Önemli olan Miniğin sağlığı ☺️
Evet aynen ben de kağan kocatepeyi takip ediyorum eşim kendisini ayrı seviyor aynı isimdeler diye 😁 Banu hanımın da kitapları sesi çok hoşuma gidiyor korkutmadan anlatıyor herşeyi
Önerebileceğim kitap Furkan kayabaşoğlunun bir kitabı var Her doğum bir hikaye diye onu almayı istiyorum henüz okumadım ama şuan
annenin duygusal yokluğu diye bir kitap okuyorum onu çok beğendim ailevi durumlarımdan ötürü :) annesiz büyümüş farklı birisi tarafından yetiştirilmiş annesinden çok kendi kendinin annesi olanlara hitaben biraz :) , onun dışında otuz milyon kelime diye Bir kitap aldık ama çok akademik bir dille yazılmış çevirisi ben fazla okuyamadım sıkıldım eşim bayıla bayıla okuyor 😬 Kitabı bana aldık ama yapacak bir şey yok o çok beğendi şimdilik aklıma gelenler bunlar
bursa da
Kültür farkı çokkkk fazla maalesef yani Çok karışık farklı farklı milletlerden insanlar mı var diyim ondan ötürü mü bilmiyorum insanlarda genel anlamda bir soğukluk bir uzaklık var 🤷♀️ Ben bir Akdenizli olarak Çok sıcakkanlı bir insanımdır mesela ama Bursa’daki soğukluğu kıramadım hala 😁
Ben birleşik Arap Emirlikleri /Dubai de Çalışıyordum dönme sebebim eşim oldu :) Sekiz senedir beraberliğimiz vardı ve ben o süreçte hep yurtdışındaaydım zaten ben oradayken tanıştık kendisiyle ben çok ısrar ettim gelmesi için ama ikna edemedim artık o beni ikna edince dönmek zorunda kaldım hem de Bursa’ya! 😁
Ama pişman değilim yani Döndüğüm için çünkü belirli bir yaştan sonra insanın tercihleri istekleri arayışları farklı oluyor,
sizin için de hayırlısını dilerim inşallah olur tabiki olumlu ve olumsuz yönleri olacak illaki ama yanınızda eşiniz evladınız olduğu sürece her şeyi atlatabilirsiniz🙌
valla olur ben hep evdeyim zaten dışarıya hiç çıkmıyorum ama görüşürüz belki ilerleyen haftalarımzda şu bayramı da görürsek süper olur ✅ Bursa’da neredesiniz ☺️ Ben ataevlerdeyim