nzlm45 O değil grupta önümde ki 2 ileri hafta hamile sizdiniz, kime soracağım bu soruları 😂 @Gulbeyazk @Babyyyymother
Gulbeyazk nzlm45 biz yine gireriz buraya sen sıkılma bunlara boş yere 😊 bak biz nerelere geldik inşallah sen daha iyi haftalara gelirsin
Babyyyymother nzlm45 yoktur yoktur belki de yediğin için etkiledi yada tuvalette deterjan kalıntısı da olmus olabilir bir kere başıma geldi ödüm kopmuştu
VeraVrea nzlm45 tazyikli akmıstır bence hep köpüklü olur idrar biraz🙄 bol su belki bir bardak da sirkeli su ile garantiye alalım
Mercimekveannesiii VeraVrea merhaba :) bi yazışmanda nbtlife magsi magnezyumu kullandığını okumuştum. Memnun musun hala ve suda eriyen tabletlerden mi 🙈 3 gündür magnorm kullanıyorum ishale sebep oldu bunu almayı düşünüyorum 🙄
Gulbeyazk Rceyda iremgun Babyyyymother saolun kızlar ama yine sancim artmaya başladı 40 ları geçti bakalım serum takılacak tekrar
iremgun Kızlar telsiz aldınız mı? Aldıysanız marka öneriniz var mı? Ben bu hafta alışverişe başlamaya karar verdim de🙈😀 kendimce bir liste yaptım öyle böyle başlayayım artık dedim.
Babyyyymother iremgun ben henüz almadim kamerali düşünüyorum ama henüz hangisini almaliyim karar veremedim🤷♀️😁
iremgun Babyyyymother xiaomi kamerası var biz de aslında ses vs de alıyor güzel bir ürün onu kuracağım ancak bir tane de telsiz lazım olur mu diyorum çünkü sürekli telefon açık kalamaz
Babyyyymother iremgun yok telefon açık kalamaz tabi telefon dışında chicco da gördüm bir model biraz daha arastiracagim Chicco deluxe Görüntülü bebek telsizi diye geçiyor bir bak sende istersen canim
Babyyyymother Gulbeyazk 60 lari gecmezse korkma canim düşecektir Allahin izniyle ben inanıyorum miniğimiz biraz daha sabredecek Allahin izniyle 🤲
Babyyyymother Kızlar bu sleepy bio natural bez normal market ve mağazalarda yokmu hep trendyol gibi yerlerden mi almak zorundayiz acaba şuan bu kafama takıldı ya acil lazım olsa ne yapacağız bazen gecikmeli de gelebiliyor trendyoldan