iremgun izine ne zaman çıkmayı düşünüyorsunuz peki ? ☺️ Ee tabi Vücut dinlenmeye yatmaya alışınca normal hayata adapte olmakta zorlanıyor zaten hamilelik süresince iyice her konuda hassas oluyor bedenimiz çok büyük değişimlere uğramaya gelemiyor İnşallah sporu doğumdan sonra yapma hayallerim var benimde 🙃☺️
evett
24 öyleymiş daha sonraki hedef 26 aynen Banu çiftçinin kitabını aldım ben de oradan okuyorum kafama takılanları çok güzel işe yarar bilgiler var gerçekten yok neden saçma olsun motive olmakta mutlu olmakta çok haklısınız çünkü ben de aynı şeyleri yapıyorum ben de kendime on günlük on günlük hedefler koyuyorum her on gün geçtiğinde çok mutlu oluyorum 🥰🥰
Ya Bursa güzel bir şehir ama kendi standartlarında güzel maalesef benim standartlarıma çok uymuyor o yüzden uyum sağlamakta hala zorlanıyorum daha doğrusu Türkiye’ye uyum sağlamakta zorlandım zaten başta Bursa apayrı bir yer bu konularda ben Antalyalıyım arasında dağlar kadar fark var 🤷♀️☺️ Sizin de herşeyi Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻
evet şu durumlarda görüşmemiz belki biraz zor ama doğumdan sonra olabilir daha rahat oluruz psikolojik olarak çok memnun olurum ☺️
yaaa instagram paylaşımı kapalı mı 🤔 enteresan ama sonuçta insanlar tanışmak isteyebilir peki tlf falan yasak mı acaba hepsi ?