nzlm45 kendim icin: lansinoh göğüs ucu kremi,baby mom(e bebek) 999 ayar gümüş kapak,göğüs pedi,1 paket depend,1paket orkid,2 çift çorap,birkac tane alt camasir,emzirme atleti,emzirme sutyeni, 2 takım sabahlikli gecelik,1 takım önden düğmeli pijama,1 adet havlu, Bebek icin: 1 takım 5 li hastane çıkışı içine ek kısa kollu zibin bir tane penye battaniye(hemşireye giydirmek icin verecegim),1 takım isimli yaptırdığım tulum,1 takım da yedek 5 li hastane çıkışı, 2 tane yedek zibin,2 tane yedek corap,3 tane agiz mendili,2 tane muslin örtü, penye yelek,1 paket bebek için bez,1 paket bebek için yenidogan ıslak mendil,1 paket bebek için pamuk ilk etapta pamukla temizlemeyi düşünüyorum altini,5 tane alt açma örtüsü kullan at olanlardan,(çantaya pompa,mama ,emzik gibi şeyler bilerek koymadım psikolojik olarak kendimi ona hazırlamak istemiyorum insallqh sütüm gelsin gelecek diye kendimi odakliyorum arastirdiklarimdan da yola çıkarak çantaya onlari koymayin diyorlar zaten anında lazim olursa gelir birde benim hastanede gerekli olursa bebege şırınga ile mama veriyor kendileri) yenidogan bebege hemen pişik kremi flnda sürmek istemiyorum o yüzden bunları koymadım bilerek aklima gelenler bunlar sanırım bu kadar koydum.He birde kişisel ihtiyaclarimi da ekleyecegim dış fırçası, macun, tarak, makyaj malzemesi fln belki hersey güzel normal olur birkac anı diye fotoğraf çekiliriz 🤗 Tubbbbbbbbb