vuslat_ekimde ben 15.haftamda serklaj oldum serklaj olana kadar hep progestan ağızdan hap olarak ara sıra endol fitil ve her hafta hatta bazı haftalar haftada 2 kez pruluton igne kullandim.Serklaj olunca progestan hapibiraktik.1 hafta endol fitil ve vajinal fitil ve antibiyotik kullandim ve haftalik igneye devam ettik igneyi de 5 6 hafta fln kullandim 22.haftamdan sonra magnezyum kalsiyum içerikli bir hap verdi doktorum daha sonra 28 de adalat başlattı tabi birde bunlara ek vitaminlerim vardi.30.haftada malesef kasintilarim başlayınca gebelik kolestazi olduğumu öğrendim 30 dan beri de hiç ilac kullanmiyorum sadece progestani vajinal fitil olarak kullanıyorum.çok şükür dikişten yana bir sıkıntım olmadi ama bu kolestazdan dolayi her an dogum olabilir.Birde 28 lere geldikten sonra ben artik sürekli yatmayı bıraktım.Disari çıkıp gezmedim tabi ama evde ara ara yürüyorum, oturuyorum bu şekilde ilerliyorum.Hic ev isi yapmadım,egilmedim, yerden hicbirsey almadim sende en çok bunlara dikkat et lütfen 🤗🌸