Tubbbbbbbbb Hayırlı geceler kızlar yeşil vajinal akıntı ile basım dertte resmen fitil kullanıyorum yine tekrarlıyor gebelikte normal dedi doktorum ama sürekli tekrarlıyor basına gelip bir çözüm bulan var mı ?
Mabelbebek Tubbbbbbbbb bende su sn aynı sıkıntı icindeyim hastanede yatıyorum onun içinde serum taktilar. Serkilaj gebelikte daha tehlikeli boyutlara yol açabiliyor. Doktora gitmenizi tavsiye ederim.
Tubbbbbbbbb Mabelbebek gittim cnm tekrar fitil verdi 🤦🏽♀️ Önerilen çoğu şeyi de yapıyorum dedim belki bilmediğim bir çözümü vardır bir de serklaj olunca insan korkuyor 🙇🏽♀️
Mabelbebek Tubbbbbbbbb inanın öyle bir korku icindeyim ki 22+2 olduk rahim boyumuz 6.6 mm akabininde enfeksiyon da çıkınca kontrole geldiğim hastanede servise yatırıldım. Korkum o kadar çok ki yüreğim çaresiz kalmış.
Tubbbbbbbbb Mabelbebek seni çok iyi anlıyorum ama şöyle düşün hastanedesin gözlem altındasın rahim agzı uzalıp kısalıyor daha iyi olup çıkarsın inş gzel düşün 🙏
Rceyda Mabelbebek en büyük çare teslim olmak gerçekten allah ne derse o oluyor senin için dua ediyorum, hepimiz için. İçini derah tut inşallah çok güzel olur herşey.
twinsmom00 Babyyyymother karaciğer için enginar tüketmenizii tavsiye ederim. Pek çok faydası var karaciger için enginarın . Tüketirsenix değerleriniz düşer bebek için birkaç hafta daha kazanmış olursunuz belki.
Babyyyymother twinsmom00 tüketiyorum canim günlerdir degerlerimde azalma oldu ama yinede beklenilcek seviyede degilmis malesef 🤷♀️
Mabelbebek Rceyda Allah razı olsun ☺️ çok teşekkür ederim. Burda sohbet etmek bile içimi açıyor 5 mm ile 39 haftayı görenler bile olmuş rabbim bizede nasip etsin 🙏
Mavi_Lal Kızlar 27. Haftaya girdim Bebeğin ağırlığını karnımda hissediyorum başına gelen varmı doktora gitmelimiyim.
Babyyyymother Mavi_Lal canim o haftalardan sonra kilosu 1000 gramı geçiyor ya ister istemez o ağırlık hissediliyor hareketleri fln varsa normaldir öyle hissetmen tam olarak nasıl tarif eder misin yanlış da bilgi vermiyim
Mavi_Lal Babyyyymother yatınca böyle karnımın ortasında ağırlığı hissediyorum hareketleri devam ediyor canım geceden beri olunca korktum 😟
Babyyyymother Mavi_Lal sirt üstü yatıyorsan ağırlığı cokuyordur yani ben uzun süredir ağırlık hissediyorum o yüzden normal gibi ama sen genede bir sor doktoruna bizlerin hicbirseyi ihmal etmemesi gerekiyor bu süreçte en çok anladığım şey bu🤷♀️ ama korkulacak birsey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut
Mavi_Lal Babyyyymother Tekrarlayan bitmek bilmeyen enfeksiyonla başım dertte bide bu şekilde olunca randevuma 2 hafta var aşırı stres yaptım
Mavi_Lal Babyyyymother İhmal etmedin ne demek olduğunu ilk bebeğimi kaybederek öğrendim malesef. Allahım hepimize bi şifa versin mübarek günde.
Gulbeyazk Mavi_Lal canım iki aya yakın benimde oldu ben de her gece belden altımı yıkamakta care buldum yıkadım biraz çamaşır giymedim iyice kuruttum sonra temiz çamaşır giyip yattım iki haftada kurtuldum o şekilde şimdi yine başladı sanırım
Babyyyymother Mavi_Lal Allah birdaha yaşatmasın.Allah saglikla hepimizin kucagina almasını nasip etsin inşallah sürekli dua ediyorum hepimiz için. Bende de enfeksiyon çıkmıyor ama geçmeyen akıntı var en baştan beri geçmedi 🤷♀️makara birden giren agri basur olabilir ona bi dikkat et