QOH Gulbeyazk inşallah bir sorun yoktur dönemsel genişleme ağrısı falandır,Rabbim korusun sizi ve bebeğinizi 🙏🏻
Gulbeyazk UralAybars0921 saol canım doktoru bekliyorum gelmedi daha bakalım inşallah kötü bisey yoktur
nzlm45 Gulbeyazk inşallah sıkıntı yoktur, hayırlı haberlerke gelirsin, bak dün ben saçma bişeye çok üzüldüm kendimi yıprattım çok tüm gece belden altım ağrıdı çok korktum, yani belki pskojik tr
Babyyyymother Gulbeyazk Dualarim seninle içini ferah tut Allahin izniyle hicbirsey yoktr canim hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙏
Gulbeyazk Babyyyymother çok şükür bi sıkıntı yokmuş rahim de kapalı ama kasılmalar devam ediyor ilaçların sayısını arttırdı pazartesi ciğer geliştirici yapılacak nasipse
biyologelif VeraVrea evet zordu Allaha isyan olmasın. Ama evlat kaybeden herkese çok zor duymak ile yaşamak arasında çok fark var. Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🤲
UralAybars0921 Babyyyymother tatlım sana bir şey soracaktım. Dün suyuma baktı normal seviyede dedi ama ben idrar gibi azar azar ıslanıyor dediğimde vajinal muayene yaptı. Hafif mantar var o yapmıştır dedi. Şimdi endolu kullanmaya başladıktan sonra ıslanmam fazla oldu. Acaba su mu diye düşünüyorum dün baktı daha. Anlam veremiyorum🤔
Babyyyymother UralAybars0921 yok canim şu değildir akintidan dolayi oluyor şimdi mesela benim akintim daha da çok arttı enfeksiyon fln mantarda yok bazılarında hamilelik boyunca akıntı sorunu oluyormus canim benimde öyle mesela doktor 2 kullanimlik fitil verdi bunun için ama gene bi ise yaramadi yani bende ilk zamanlar hep su mu diye korkuyordum için rahat olsun her kontrolde gene de dile getir olur mu
Zynpsc UralAybars0921 10 gün önce benim de öyle oluyordu. Öncesinde de böyle özel bölgemde değişik bir koku oluyordu. Ben de doktora sormadım önemseyip. Vajinam terliyor sürekli yattığım için ondan kokuyor sanıyordum. Çamaşırımı değiştiriyordum 15 dk sonra yine koku oluyordu. Bi süre sonda da böyle sümüksü akıntım oldu. Doktoruma yazınca da mixovül ovül diye bir fitil yazdı. Hem koku hem de akıntı açısından rahatladım. Gece fitili koyuyorum. Sabah da sanki onunla birlikte böyle sarımsı iltihap akıyor gibi. Suyumda azalma zaten vardı ama bu akıntı döneminde azalma olmamıştı. Sizinki de muhtemelen suyunuz değil akıntıdır. Benimkine benziyor probleminiz
Gulbeyazk nzlm45 sabahtır 7 defa toplandı o beni çok tedirgin etti ama rahim yolu falan kapalı çok şükür bakalım pazartesi yine gidecez hayırlısı artık haftamız kötü değil o yüzden kendimi kalmamaya calisiyorum
Tubbbbbbbbb UralAybars0921 endolu bana sadece hastanede yatarken kullandırmıştı ama gerçekten o da çok rahatlatıyor 🙏
UralAybars0921 Tubbbbbbbbb evet baya rahatlattı kasılmalar azaldı ama şimdi su sigib akıntı geliyor sanırım 😌
Babyyyymother Gulbeyazk ohh cok şükür canım sevindim vallahi kasılmalar benimde devam ediyor ama müdahale edemiyoruz suanlik ilac fln kullanamiyorum bende maden suyu icebiliyorum sadece 🤷♀️Rabbime emanetiz
UralAybars0921 Babyyyymother olur pazartesi gittiğimde tekrar derim. Ne bileyim , bileyim diye günlük ped taktım baya ıslanmış hatta iç çamaşıra geçmiş. Korkar oldum 😌 teşekkür ederim ☺️
Gulbeyazk Babyyyymother günde 3 tane iç bari canım Allah kolaylık versin az kaldı biraz daha dayanırlar insallah
Babyyyymother Gulbeyazk Elimden geldiği kadar içmeye çalışıyorum amin canim amin Allah hepimize kolaylık versin. Evet insallah diyorum en azından 35 ile 36 arası olsun 34 u geçsin
Babyyyymother UralAybars0921 canim günlük ped sakin kullanma sürekli çamaşırını degis bol bol aman dikkat et enfeksiyona davetiye cikarma
Gulbeyazk UralAybars0921 canım günlük ped çok tehlikeli en büyük enfeksiyon sebebimiz o şuan bizim ben bi ara her aksam belden altımı yıkayıp kurulayıp temiz çamaşır giyip yatırdım öyle atlattım enfeksiyonu
UralAybars0921 Babyyyymother ıslanma baya oluyor diye yaptım, şimdi çıkardım o da ıslanmış . Yatağa iki kat çarşaf serip iç çamaşırsız yatıyorum 😁 oğlum sağlıkla zamanında gelsin, bana çektirdikleri için ondan öpücükle öcümü alacağım. Görür o 😂
Babyyyymother Gulbeyazk sonucu güzel olsun saglikla kucagimiza alalimda gerisi önemli değil zorlukları unuturuz canim.Valla 2 günde bir git gel yoruldum ama çok şükür diyorum en azindan sıkı takipteyiz
Babyyyymother UralAybars0921 hahaha insallah hepimiz öpücüklere bogacagiz zaten canım.Bu arada sen biraz takip et baktinki hala çok su gibi bir git olmadi aklında bulunsun yada eczanelerde turnusollu şu kontrolu için pedler satiliyormus aldirabikirsen ondan aldır tak bak rengi değişirse eğer su oluyormus en azindan için rahat eder simdi geldi aklıma