iremgun Gulbeyazk galiba ben de yavaştan çekiyorum. Ama şimdi de diyorum 30 olayım😀😀🙈 hedefi hep yüksek tutmak istiyor insan haliyle
Gulbeyazk iremgun inşallah canım ben bu hamileliğinde hep güzel günler görücez diye odaklandim ve bana da çok iyi geldi tavsiye ederi.
Gulbeyazk VeraVrea benim doktorum çok net konuşuyor aslında bu huyunu seviyorum bende kendimi ona göre hazırlıyorum eşimde ona göre davranıyor ama o bana göremezsin desede ben hep umutluyum olmak zorundayim
Gulbeyazk VeraVrea alır canım alır merak etme bu hafta benimki 100 gr almış bana 27 de yapıldı ilk doz bi de haftaya yapılmayı planlıyoruz bakalım 28 den önce önermiyor benim doktorum çünkü kasılma falan yapıyor o da doğumu tetikleyebiliyor
iremgun Gulbeyazk aynen canım ben de hep iyiyi düşünüyorum. Keisnlikle stres bizi çok etkiliyor. İyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲💚
VeraVrea iremgun 29+4 şuan. Doktora dün gitmistim sornaki kontorl de haftaya salı günü olacak. 30+4 yani. Çok arada kaldı, bebek gelissin istiyorum bir yandan riske atmak istemiyorum dedi. dayanırsın 2-3 hafta daha diye düsünüyorum dedi.
iremgun VeraVrea 2 hafta aramız varmış. Bence de dayanırsın çok dahaileriisni de görürsün, görürüz inşallah. Ciğer geliştiricinin bebek gelişimini etkilediğini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu.
Tubbbbbbbbb iremgun 23 mm di. 28+4 de 32 mm olculdu vajinal muayene de ama en ufak bir zorlama da kisalir dedi.
Tubbbbbbbbb Gulbeyazk neden olmasin ki doktorun hedefi her zaman uymuyor bebek daha iyi bilir zamanini ins gonlune gore daha ileri haftalari gorursun 🙏
Gulbeyazk Tubbbbbbbbb çünkü ben ayaklanmistim eşimin ailesi komple korona oldu bende eve kimse girip çıksın istemiyordum yavaş yavaş işimi yapıyordum ama doktor kızdı 35 i görmek zor olacak dedi yumuşama olduğunu düşünüyor haftaya hem vajinal hem normal muayne etcek bakalım hayırlısı artık
Tubbbbbbbbb iremgun evet iyi deger dedi sevindik sukur ama oncesini bilmesek bu deger bizi yaniltir temkinli olalim dedi 🤷🏽♀️
iremgun Tubbbbbbbbb tabi ki temkinli olun ama moralinizi yüksek tutun bence😊bakalım benim kaö çıkacak merakla cumartesiyi bekliyorum
Tubbbbbbbbb iremgun evet cok sukur moral motivasyon cok onemli Ben de galiba 28 I gecince rahatladim oda etkiledi ins gzel sonuclar gelir 🙏
Tubbbbbbbbb Gulbeyazk anladim bundan sonra daha temkinli olursun hem olsa da 35 bile bizim icin gorebilir miyiz acaba diyorduk guzel dusunelim guzel olsun ins 🙏