nzlm45 Tubbbbbbbbb siz kaçıncı haftada sunız, bu ilaç sebebiyle bebişin kilo alma sıkıntısı da olabiliyormuş, benimki geride, ondan mı diye düşünüyorum
Tubbbbbbbbb nzlm45 biz 28+2 deyiz ama haftası ile uyumlu gidiyor suan günde 4 kez içiyorum ben de yeni duydum bir tedirgin oldum ama sancı gelmesi ve doğum başlaması daha kötü iyi olsunlar da 2 haftaya kadar gelişim geriliği normal diyorlar ya 🤷🏽♀️
iremgun VeraVrea valla öyle oluyormuş ben daha yeni başladım 27 olunca alalım dedik. Dün almaya başladık çok güzelmiş gerçekten😊🤗
iremgun Babyyyymother valla ben de sabah uyandım sirke eşyalarına bakmaya başladım ne güzle hismiş1😊 aynen çok şükür 27 olduk doktorum da yaşam şansı artık Allahın izni ile %90 dedi. Beni çok mutlu etti bu. İnşallah ama 38leri de göreceğiz🤲💚
Babyyyymother iremgun masallah canim bak cok güzel ilerlemissin sende insallah göreceğiz tabii ki onlarla oyalana oyalana geçecek zaman cok şükür 🙏❤
Hellobaby12 Hanımlar yarın detaylı ultrason randevum var acaba dikiş kontrolü için alttan muayene ederler mi
Babyyyymother Hellobaby12 önce ultrasonla bakar eğer gerek görürse alttan da bakabilir sen hazırlıklı ol 🤗
Tubbbbbbbbb Hellobaby12 ben 14. Haftadan beri hep vajinal muayene de oluyorum rahim ağzını ölçmek için Siz de hazırlıklı gidin yine de 😌
Hellobaby12 Babyyyymother Allah razı olsun olsun inşallah hepimiz her zaman güzel haberler alır emanetlerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız
biyologelif Arkadaşlar aranızda covid için aşı olan var mı? Ya da doktorunda bununla ilgili görüş alan?
iremgun biyologelif ben cumartesi konuşacağım randevuda iş dolayısıyla gelme ihtimali var dediler. Fikir alacağım doktorumdan
biyologelif iremgun benimde randevum ayın 16 sında ama yarın doktorumu bir arayacağım. Hem koronadan aşırı korkuyorum çünkü son aylar kötü etkiliyor hemde acabalar var kafamda
biyologelif iremgun aynen umut kadar güzel bir şey yok. Rabbim aldıklarımızı dokdurmayıda nasip etsin
Seyda652 Hem riskli gebeyiz hemde coronadan korunmaya calısıyoruz Allah yardımcımız olsun ve biran önce bitsin artık🙏