Babyyyymother Gulbeyazk hadi insallah canım en azından gelişimleri iyi olsunda birde onu stres etmeyelim 😊
Gulbeyazk Babyyyymother olur olur hiç dert etme çok güzel ilerledik derlerki yarın doğuma alıcaz üzülmem inanki çünkü bu haftalar hayaldi çok şükür öyle güzel haftalardayız ki aha 8 ayı bitmesine ne kaldı ki çok şükür her aksam başımı yastığa koydugumda korkardım şimdi için rahat huzur doluyum herşey güzel olacak inancım sonsuz buna
Zynpsc Kızlar benim sezaryen günüm 16 Haziran nasipse inşallah 🙏🏻Ben kına kokusundan tiksiniyorum dokunamıyorum bile yoksa denerdim. Ama sizleri merak ediyorum ilk defa duydum böyle bir şeyi de mantıklı bir açıklaması var mı acaba
Babyyyymother Zynpsc Ay hadi hayırlı olsun inşallah saglikla kavusun birbirinize kaçıncı haftan olmus olacak
Zynpsc Babyyyymother Amiiin burada bekleyen hepimiz inşalalh 🤲🏻 38 haftalık olacak. Doktorumun hesabına göre de 37+3. (Tüp bebek olduğu için hesaplamasında sıkıntı oldu)Ama bu hafta gittim 36 haftalık olmasına rağmen 34+3 ile uyumlu. Bi de kilosu düşük o yüzden endişelerim hiç geçmedi. Şimdi bi de kendi isteğimle sezaryen istedim pişman olur muyum diye ona da ayrı korkuyorum
Babyyyymother Zynpsc hersey gönlünce olsun inşallah 🙏 haftasi güzel ama öyle düşün o yüzden sorun olacağını hiç sanmıyorum gönlünü ferah tut inşallah istediğin gibi olur hiç kötü düşünme doğduktan sonra daha çabuk toparlar kilo alır bence hep öyle diyorlar 😊
VeraVrea Zynpsc öyle düşünme neden pişman olasın ben de normal doğum düsünmedim hiç 🤷🏻♀️ Forumda okudum en son birisi süte iki kasık pekmez koyarak içmis bir haftada 400 gr aldırmıs. Denemek istersen
Gulbeyazk Zynpsc canım ablam 39 de doğum yaptı ama 35 36 ile uyumluydu kuvöze de girmedi 2600 kusur doğmuştu yiğenim ve maşallah güzel toparladı şuan 18 aylık falan yaşıtlarından iyi bile gelişimi hiç bunları kendine dert etme en fazla bir hafta kuvöze girer ki hepimiz buna bile razıyız yeterki sağlıkları yerinde olsun
Babyyyymother Zynpsc ne kusuru lafı bile olmaz hepimiz dertliyiz endişeliyiz bende37 yi görecekmiyim diye düşünüp duruyorum ancak birbirinizi bizler anlarız 😊
Zynpsc Babyyyymother inşallah 🥰çok sağ olun ♥️herkes öyle diyor ama şu küvez meselesi düşündürüyor beni neye göre giriyor bilmiyorum
Zynpsc Babyyyymother hiçbir sorun yaşamadan görürsünüz inşallah Rabbim hayırlı doğum hayırlı evlat nasip etsin. Beklerken de hepimize bol bol sabır versin 🤲🏻
Babyyyymother Zynpsc genelde 2 kilonun altı olunca giriyor ama en önemlisi ciğer gelisimi ve solunum sıkıntısı olmamasi o yüzden sizde bir problem olacağını sanmıyorum 💕
VeraVrea Zynpsc 37 haftalık preterm sayılmıyor artık, hele ki kilosu 2 ve üzeriyse mis gibi doğum gerçeklesir yanınızda eve dönersiniz insallah. Son iki haftan biraz pekmez süt yapalım bakalım dedikleri gibi miymis, en olmadı daha cok kalsiyum ve kan olur 🙄
Zynpsc Babyyyymother Ayy inşallah gizem hanım da öyle demişti. Buraya da yazacağım inşalalh sizlerin de güzel haberlerini bekleyeceğim ♥️
Zynpsc VeraVrea yaa hemen deneyeyim. Aslında bir hafta sabah erkenden pekmez ve süt içtim. Ama yine de yapayım belki bi mucize olur. Bilmiyorum ki tüp bebek kaç kez düşük tehlikesi Serklaj derken bu sefer de bu sezaryen beni korkutuyor 😟 inşallah dediğiniz gibi olur
Zynpsc VeraVrea inşallah işe yarar 🥰Dualarım o yönde inşallah dediğiniz gibi yanımda döner sağlıkla sıhhatle. Sizlere de dua edeceğim inşallah. Birbirimizin güzel haberlerini alırız 🤲🏻