biyologelif Gulbeyazk bende hiç duymadım ne kadar enterasanmış çocukta kınalı doğabilir derken örneğin elimize kına yaksak onunda elleri kınalı mı doğarmıç🤔🤔
VeraVrea Babyyyymother oğlan dayıya kız halaya çeker derler ya, eşimin kız kardesi kızıl yesil gözlü iskoç gibi🤣 ins benzemez yani kızımdır yeter ki sağlıklı olaun ama görümcemi hatırlatacak ve gören herkes aaa ona benziyor diyecek🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gulbeyazk Babyyyymother ben bu akşam yakacaktim da misafirim geldi nasipse yarın yakmayı düşünüyorum kınalı ellerle oğlumu kucağıma almak istiyorum
Babyyyymother VeraVrea yaa çok güldüm 😂😂😂 ama bak ne güzel yeşil gözlü saçlarda kızıl olacakmis bence çok güzel 😅
biyologelif VeraVrea benim görümcemde kumral yeşil gözlü inşallah benzer . Ben ve eşim bildiğin kara kaş kara göz☺️Eşim kara ben kara bizim çocuk olur maskara☺️
VeraVrea @B biyologelif biyologelif abyyyymother#15588360 yok ya kumral olsa neyse. Türkiye burası akran zor alığına uğraması kaçınılmaz kızıl olursa.
biyologelif VeraVrea o açıdan haklısın tabi. Ben biraz görümcenden hoşlanmıyorsunda o yüzden benzemesin gibi düşündüğünü sandım. Hangi ülkeki yaşadığın yer
VeraVrea biyologelif ondan da hoslanmıyorum açıkçası evlendikten sorna birkaç kez gördüm 🤣 benzemesin ona :)
biyologelif VeraVrea gönlüne göre olsun inşallah 🙏 sağlıklı doğsunlarda önemli olan o gerisine takılmamak lazım
Babyyyymother biyologelif amin amin inşallah inşallah çok heyecanli gerçekten düşündükçe hem insan sabirsizlaniyor hemde çok tuaf bir duygu🥰