Babyyyymother Melisacaaglar sadece duyduğum kadarıyla normal muane esnasında 5 dk lik bir şekilde vajinal muane esnasında alınıyormuş ama eğer planlı sezaryen olacaksa sezaryen esnasında alınıyormuş.ucret konusuna gelirsek de bende bunu merak edip sormuştum net değil bu durum bazıları alınıyor bazıları alınmıyor demisti 🤷♀️
Kelebekler Melisacaaglar 5-10 dakikalık bi işlem doktor vajinal muayene yaptığı yerde aldı ameliyat uyusturma vs işlemleri yok
VeraVrea Kelebekler bunu duyduguma sevindim ben de tekrar mı operasyona gireceğiz diyordum iyi madem 😅 nasıl gidiyor arkadaslar günleri saymaya devam geçmiyor benim 11 hafta kaldı düsünüyorum bir ay değil iki ay değil nerdeyse üç ay 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🙄
Gulbeyazk Hatunlar kına yakınca bebisler kınalı doğarmış sizde duydunuz mu yada cevrenizde var mı böyle bi durum yasayan ona göre kına yakcam ellerime
biyologelif Gulbeyazk bende hiç duymadım ne kadar enterasanmış çocukta kınalı doğabilir derken örneğin elimize kına yaksak onunda elleri kınalı mı doğarmıç🤔🤔
Rceyda VeraVrea ben ne yapayım daha 20 haftadayım😂 günler geçmiyor bi uyusam uyansam eylül gelse diyorum. Daha bir çift çorap almadım elim gitmiyor almaya. Ama bu günlere şükür öyle böyle geçecek ve biz bu günleri tebessümle anacağız inşallah🤲🏼
VeraVrea Rceyda ilk serklaj oldugumda 23. Haftanın sonundaydım. Bütün heyecanı kaçmıştı işin ve alısverisi bırakmıstık. Sonra dedim ki neden negatif mesaj veriyorum erken doğsa da yasayacak ben de elimden geleni yapacagım kollamak için kendimi.. iki hafta sonra elzem olan ihtiyacları almaya devam ettik. Böyle böyle 5 hafta geçti.. o zaman diyordum daha 16 hafta var biter mi diye. Bazen ağırlasıyor günler bazen hızlı akıyor.. çalısıyor muydun?
Kelebekler Rceyda tıpkı senin gibi 20 haftam vardı serklaj olduğumda geçer mi bu günler diyordum ve 34-35 haftaya gelinceye kadar hiç bi şey almadım çorap dahi Allah’ın izni ile hepsi geçiyor gidiyor şimdi iki aylık olduk bile tüm serklaj olanlara umut olsun inşallah 😇rabbim yardımcınız olsun ve size tavsiyem çok güzel değerlendirin bu zamanları bol bol kitap okuyun bol bol hatim yapın sağlıkla evlatlarınızı kucaklarınıza alsin inşallah tüm hamileler
VeraVrea Babyyyymother oğlan dayıya kız halaya çeker derler ya, eşimin kız kardesi kızıl yesil gözlü iskoç gibi🤣 ins benzemez yani kızımdır yeter ki sağlıklı olaun ama görümcemi hatırlatacak ve gören herkes aaa ona benziyor diyecek🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Gulbeyazk Babyyyymother ben bu akşam yakacaktim da misafirim geldi nasipse yarın yakmayı düşünüyorum kınalı ellerle oğlumu kucağıma almak istiyorum
Babyyyymother VeraVrea yaa çok güldüm 😂😂😂 ama bak ne güzel yeşil gözlü saçlarda kızıl olacakmis bence çok güzel 😅
biyologelif VeraVrea benim görümcemde kumral yeşil gözlü inşallah benzer . Ben ve eşim bildiğin kara kaş kara göz☺️Eşim kara ben kara bizim çocuk olur maskara☺️