Babyyyymother biyologelif anladim canim evet haklısın bende yastik da yaptiracagim ama yastigi daha farklı işleme gibi değilde farklı daha sevimli birsey olsun istedim o yüzden ordan yaptirmadim ama kadının işlemesi cok güzel gerçekten
nzlm45 Gulbeyazk etmeye çalışıyorum inşallah azalır ağrılar, her sabah değişik bir ağrı ile uyanıyorum
Mrvmndl nzlm45 kum dökmek zaten zormuş hamileyken daha zordur heralde Allah yardımcınız olsun inşallah bidaha yaşmaazsınız.
Gulbeyazk nzlm45 bende artık 2 3 günde bir bacak kramplariyla uyanıyorum ama olsun az bisey kaldı bunlar da geçer sabretcez
biyologelif nzlm45 geçmiş olsun canım böbrek ağrısı kötüdür kum dökmedim taş düşürdüm ama inanılmaz zordu . İnşallah en kısa sürede atlatırsın
nzlm45 biyologelif amin çok sağolun, bnde hayatımda ilk kez yaşadım, doktor nidicard yapmış olabilir dedi
Gulbeyazk Babyyyymother inşallah güzel şeyler olur senin ve bebiş için canım dualarım seninle beraber doğum yapıcaz acele etme bende salı günü doktoruma soylicem 2 3 günde bir kramp girer oldu bacağım sonrasında iki gün ağrıyor bakalım belki magnezyumu yine arttırır
Babyyyymother Gulbeyazk amin canim evet insallah daha vaktimiz var hersey güzel olacak Allahin izniyle ikimizde güzel en doğru zamanda yapacağız dogumumuzu 🙏
Celikkhs Merhaba, 22. Haftada serklaj oldum 28. Haftamdayım. Tüm annelere sabır diliyorum sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahh. Benim vajinal mantarım var serklajlı olup vajinal mantarı olan var mı? Ve ağrı yapar mı?
Gulbeyazk Celikkhs canım doktor bana mantar olabilir dedi ama ne bi kaşıntı ne bi başka belirtin yok bu yüzden de duobalance diye bi probiyotik verdi 95 liraydı en son aldığımda açıkçası bi mantarı pek farkedemedigim için etkisi oldumu olmadi mi bilmiyorum sonrasında hep kefir tukettim gece yatmadan once belden altimi yikadim utulu camasir giydim bir ay bu sekilde hic taviz vermeden yaptim hafif enfeksiyonum vardi o da gecti
Babyyyymother nzlm45 Allah yardimcin olsun canim gebelikte her agri ayrı zor ilaclar yapıyor tabi insallah sag salim geçecek bu günler
nzlm45 Babyyyymother amin inşallah, bizden öncekilerin de bu kadar ağrısı sızısı oluyor muydu acaba, grupta, herkes kucağına aldı gitti, darısı başımıza
Babyyyymother nzlm45 oluyor oluyor bu ağrılar serklaja özel değil gebelik ile ilgili biz sadece serklaj da olduğu için iyice korkuyoruz.Bak simdi ben iki türlü riskli gebe oldum serklaj zaten riske giriyordu şimdi birde kolestazla 2 katına çıktı riskim vardır bunda da bir hayır geçecek hepsi inşallah bizde saglikla alacagiz kucagimiza
nzlm45 Babyyyymother Allah da beterinden korusun, bende bu gebeliğimde sürekli ishal ve kasık ağrısı ile uğraştım, hiç olmazdı, kaç kere acillik oldum, az üşürsem başlıyor korkuyor insanda, gerçekten zor
gizemozdemirr90 Babyyyymother canim cok gecmis olsun, sen hic merak etme bu kadar zaman geldin sonuna da saglikla gelirsin insallah😌
Celikkhs Gulbeyazk bana serklaj yaptığımda mantarım var yoğun iltihabın var ama peynir kesiği olur belirtisi olmaz dedi fitil kullandım flagyl içiyorum üçüncü kutum bitti ama geçmeyen kasık ağrım var 😕
Gulbeyazk Celikkhs canım flagy iyi gelmediyse başka bisey verseler ya bana monosef vermişti iğne 5 gün sonrasında geçmişti mantar ve enfeksiyon ağrı yapıyor olabilir