Babyyyymother Kızlar hangimizin duası kabul olur belli olmaz bana dua edin degerlerim yukselmis biraz alt ast simdi dahiliye doktoru ek tahlil yapacak insallah kolestaz olmaz basit birseydir 🤲
iremgun Babyyyymother canım kolestaza çevirme ihtimalini doktorun mu söyledi? Ben sorduğumda daha çoknkullanılan ilaçlar etki ediyor buna dneişti ama. Duanedeceğim içini ferah tut düzelecek inşallah
Babyyyymother iremgun evet canim kasinti da var çünkü degerlerim de yükselince kolestaz olabilirmis veya karaciğere bağlı farklı hastalıklarda olabilirmis simdi usg ile batın çekilecek kaaciger için. Allah razı olsun 🙏
iremgun Babyyyymother anladım canım çok geçmiş olsun başka belirti görünce önlem almak en güzeli olmuş ama inşallah temiz çıkacak geçecek bu günler
nzlm45 Babyyyymother bnde geçen ksşınmsktan uyuyamadım, doktor a sordum kolestaz olsa yerinde duramazdın dedi bana
Babyyyymother iremgun insallah canım inşallah 6 hafta daha sıkıntısız ilerlersek iyi olacak Allahin izniyle
Babyyyymother nzlm45 evet ama iste benim değerlerde yüksek cikinca riske atmak istemedi kasintida kötü bazen çok tutuyor bazende cok rahat birsey yok ama gebelikte kasinti olurmus zaten
Zynpsc Tubbbbbbbbb bu sabah saat 6.45′te kan verdik. Eşim direk laboratuvara götürdü hiç bekletmeden çıktı hemen yarım saate çok şükür 🙏🏻 Metin beye yarın kontrolüm var 36. Haftadayız. Bu haftam biraz zor geçti. 35. Haftanın bitmesiyle sıkıntılarım başladı. Buraya girdikçe hepimiz için sabır ve zamanında doğumlar diliyorum 🤲🏻Siz nasılsınız Tuğba hanım yastıkla yatacaktınız
Tubbbbbbbbb Zynpsc haftaniz cok guzel masallah bu zamana kadar gelmis daha da iyi olacak her sey bakalim yarin ne diyecek bize de haber verirsin 🙏 Ben bu hafta daha Iyiyim cok sukur evet bebek baski yapiyordu yastiklarla yattim hep gercekten yukari cikiyor ve rahatliyorum 😅
nzlm45 Babyyyymother inşallah sıkıntı çıkmaz, bnde te cumartesi doktora gideceğim heyecanla bekliyorum her gün Bi yerim error veriyor çünkü, inşallah iyi haberler alırız
Zynpsc Gulbeyazk ben de sizin gibiydim bu hafta dönerken kalkarken hep inledim belim ağrıdı hemen bir yere yasladım. Serklaj kaynaklı mı yoksa normalde de mi böyle acaba insanlar 🙈
Zynpsc gizemozdemirr90 gizem hanım benim bebeğim de 34. Haftada 2100 dü. Şimdi 36 olduk içime su serptiniz. Korkuyordum küçük olduğu için küveze girecek diye
gizemozdemirr90 Zynpsc benim kizim 37+5 te 2460 gram dogdu, doktorum 2nin ustu haftasini da tamamladiysa girmez demisti. Sadece cok kucuk oldugu icin ilk gunler daha cok zorlandim🤗 bir de mama takviyesi yaptik ilk hafta 100 gram vermisti.