Gulbeyazk Banada doktorum bu muaynede tahmini gun verdi 16 temmuzda yasak olmazsa ve o güne kadar dayanırsak inşallah doğumu gerceklestircez yasak olursa da 14 temmuzda olacak
Babyyyymother Gulbeyazk ya hadi hayırlısı olsun inşallah bizimde insallah yolunda giderse o tarihlerde olabilir.Bebis nasil hersey yolundamiydi muane de birde sende nst ye giriyormusun ben 3 tür her seferinde giriyorum
gizemozdemirr90 @Seyda652 Babyyyymother @VeraVrea Ben hepinize umut olmak icin burdayim inanin😊 ben bile 37+5 te dogum yaptiysam hepinizin en az o haftalara geleceginzie gonulden inaniyorum🙏🏻
Gulbeyazk Babyyyymother daha başlamadık canım iki hafta sonraya gün verdi o zaman net yapıcaz dedi herşey yolunda şimdilik herşey güzel ilerliyor sadece progestani vajinal atmaya başladım daha fazla etki ettiği için bi de bizimki doğum pozisyonuna geçmiş baş aşağı o yüzde baskı cogalabilir dedi
Babyyyymother Gulbeyazk iyi yaptın canim hayırlısı olsun inşallah.brnimki de Bayadır baş aşağı normal doğuma hazir yani ama büyük ihtimal sezaryen olacak.evet böyle daha çok baskı var ve tuvalete çıkma sıklığı da artti
biyologelif Gulbeyazk anladım canım inşallah benimde o civarlar doğum kısmetse ama ben sezeryanlı olduğum için 37 de alınır süye düşünüyorum
Gulbeyazk Babyyyymother ben zaten karnımın şeklinden anlamıştım daha yukarıdaydı bi tık ortaya doğru düştü eşime diyorum bu çocuk döndü karnım düştü diye yok aynı diyor 😊
iremgun Tubbbbbbbbb hamile yastıkları var ama u gibi olanlardan değil karın ve bel desteği olanlar var sadece onlardan al derim bel ve karın bölgesi o şekilde destekliyorum. Soluma yatıyorum bacak arama da şu omuz yastıkları var yumuşak onlardan koyuyorum çok rahat oluyır yani ben rahat ettim.
Babyyyymother Gulbeyazk bence benim karnım da ondan asagi da gibi duruyor.Doktora sordum dedim karnim küçük mu aaagida mi 🙈 herkesin yapısı farklı dedi gayet olması gerektiği gibi seninki normal yani dedi endiselenecek birsey yok dedi.insan herseyi düşünüyor 🤭
Babyyyymother Gulbeyazk aynen öyle zor olan kısımları atlattık aslinda ama iste simdi de sanki daha yavaş geçiyor gibi. Bu arada dün gittigimde canim kendi son adet tarihime göre 30+3 tüm ama usg ye göre 31+3 ,+4fln gözüküyordu