Seyda652 iremgun aynen canım riskli gebelik oldugunı söyledim doktorunuzdan onay alın erken doğumu tetikleyebilir dedi bende aradım doktorumu durumu anlattım ilk dozu olmuşmuydunuz dedi evet dedim o zaman olmayın gerek yok sonra yine konusurz dedi
iremgun Seyda652 anladım canım. Doktorun öyle uygun gördüyse zaten en iyisini yapmışsın. Ben gebelikten önce 3 doz olmuştum o yüzden aşı işim yoktu ama doktorum olmasaydın yapardık demişti. O yüzden nedenolmadın diye sordum merak ettim😊
iremgun Seyda652 aşı kartı verirler canım onlar zaten söylüyor aralıklarını bu da 10 yıllık geçerli oluyor kesinlikle mantıklı olur
VeraVrea Arkadaslar şu vajinadaki baskı dolgunluk hissini sordum doktora ilk sorusu “idrarda yanma var mı” oldu. Yanma yok ama yine de kan testleri istedi ve idrar testi istedi. Enfeksiyondan süpheleniyor sanırım
iremgun VeraVrea evet ondan şüphelenmiş olabilir. Ben her ay veriyorum bu testleri ne olur ne olmaz diye🤷♀️
Babyyyymother VeraVrea o baskı doluluk bebekten de olabilir ama doktorun her ihtimali göz önünde bulundurmak için enfeksiyona bakmak istemiş bende de aynı soruları sorup yinede değerlerime bakmisti 24.haftaydi sanirim tam net hatirlamiyorum.Duzenli olarak da zaten kan tahlilleri yaptırıyorum şikayetim olmasada canım
Mavi_Lal VeraVrea Sık idrara çıkma idrar sonrası yanma oluyor bazende hiç belirtisi yokken bile tahlillerde çıkıyor canım
VeraVrea Mavi_Lal tam yanma değil de sürekli idrara sıkısşık gibi hissediyorum, hep ucunda 😥 bugün oldu aslında böyle değildi
Mavi_Lal Gulbeyazk İdrar kültürü yaptırdım üre vardı doktor ona. Göre antibiyotik verdi ilaç bitti yine aynı başa döndü. İdrar tahlillerinde sürekli çıkıyor devamlı antibiyotik içiyorum. Dikişten dolayı oluyor galiba yoksa.bu kadar ilaçtan birine etki etmedi anlamış değilim.
Gulbeyazk Mavi_Lal canım bu postu açan arkadaşta da hep vardı o en son çamaşır giymeyerek azaltmıştı enfeksiyonu o şekilde vajina hep hava alıyor ve kuru kalıyor diye istersen bir de onu dene
Babyyyymother Mavi_Lal içtiğin suyu atiyorum 3 lt içiyorsun 4 e cikar canim içine de ara ara limon sık enfeksiyona iyi geliyormuş insallah tekrarlamaz birdaha
Ummu32 Kızlar napıyorsunuz nasılsınız ya özledim sizi 😍 o kadar hızlı geçiyor Ki günler oğluş baya baya yoruyor da beni. Emmiyordu bir de onun üstüne reflü oldu 2 - 3gün hastanede yattık beraber daha dün çıktık. Çok zorlu geçiyor bizim günler
Gulbeyazk Ummu32 çok geçmiş olsun canım reflu yatağı kullanıyor musun belki bi çözüm olur bizim yerimize de op sev oğlunu 😉
Babyyyymother Ummu32 cok geçmiş olsun canim .Biz bıraktığın gibi günleri ve haftaları sayıp duruyoruz.Tabi bize pek çabuk geçmesede geçiyor işte bir şekilde 🙈 oglusunu bizim yerimize de bol bol sev bol bol öp 😇💕
Ummu32 Gulbeyazk e bebekten aldım geldim canım ama ondan önce de yatağını kendimiz rampa şeklinde yapmıştık da bakalım ilaç kullanıyoruz bir de yatak fayda eder inşallah 🥰 🥰
biyologelif Gulbeyazk o tarz antibiyotik testine antibiyogram deniliyor. İdrar kültüründe ürediyse antibiyogram yapılıyor o bakteriye uygun antibiyotik tespit ediliyor
biyologelif VeraVrea benim doktorumda belli haftalarda yapıyır eğer bir şikayetim olmazsa gerçi şikayet ettiğim zamanlarda muayene iyi geçtiyse yine yapmamıştı. Mesela 24 te yaptı birde 32 de yaparım dedi
Ummu32 Babyyyymother geçer inşallah canım 🥰 tabi öperim severim keşke sizlerle yakın olsak 🥰 görmeden sevdim ben kader arkadaşlarımı 😄😍