VeraVrea safiyeikizleri ilk haftalarda bazen sağ kasogıma doğru sanki ameliyat olmus gibi ağrıyı hissettiğim oldu ama simdilerde geçti. ☺️
Gulbeyazk Tubbbbbbbbb saol canım şükür geldik bu haftalara inşallah daha güzel günler göreceğiz hep beraber
nzlm45 Kızlar 24. Haftam dayım demim wc de bebeği resmen vajinada hissettim çok korktum, sizinde başınıza geliyor mu, sürekli de tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum ondan beri, her seferinde de korkuyorum
biyologelif nzlm45 benimde arada oluyor çok sıkışırsam birde bebeğin pozisyonuda etkili. Ben o haftalarda doktoruma çocuğu bazen çok aşağıda hissediyorum dedim normal dedi
Babyyyymother nzlm45 kiz sen iyi dayaniyorsun vallahi he hepimiz içinde bence en pimpirikli sensin gibime geliyor 🤭kusura bakma güldüğüme seni çok iyi anlıyorum aslinda ama çok stres yapıyorsun azcik rahatlaman lazım çok şükür 24 e geldin bak 🤷♀️
Mel-in7dain nzlm45 bu gibi durumlarda inşirah süresini okumanın ferahlamaya iyi geldiği söyleniyor. Biraz kafandakilerden kurtulmaya çalış. Evet bu içine düştüğün zor bir durum ama kendini kötüyü düşünüp stres yapmamaya çalış. Doktorların dediği gibi kanama, ağrı gibi durumlar olmadığı sürece içini ferah tut. Ayaklarını dikerek uzan iyiyi düşün. Dediğim gibi şuan o stres halin hiç kolay değil ama biraz da iyiyi düşün ki bebeğin de etkilenmesin.
Tubbbbbbbbb nzlm45 bak ben de elimi karnıma koyup tefriciye okuyorum çok rahatlatıyor İnan stres çok etkiliyor ne kadar çok düşününce o kadar çok agrım oluyor benm de 🤷🏽♀️ Bir de nefes egzersizi yap bak çok işe yarıyor
Tubbbbbbbbb nzlm45 gebeegitimokulu diye bir sayfa var instagram da forumdan biri önermişti bana ben Mayıs grubuna katıldım ücretsiz online hatta katılanlar bir daha katılabiliyormus istersen bir göz at Haziran grubu açılacak vakit de geçiyor güzel bilgiler de veriyorlar nefes egzersizi falan
nzlm45 Babyyyymother ya evet Bi gerçekten öyleyim, Bi önceki kaybımdakiyle en ufak benzer belirti göstersem o günü biraz stres topuna dönüyorum 🤕doktır da bu iki hafta çok kritik dedi bana hep panik oldum
biyologelif Mel-in7dain kesinlikle ben onu çok okuyorum insanı gerçekten rahatlatıyor. Ben Rabbim nasip etsin kızımın ismini bile Yüsra koyacağım. Yer gök dua üstüne🌸
Babyyyymother nzlm45 evet farkındayım ama biraz rahatlaman lazım kendine yazık çok stres ediyorsun çünkü güzel olacak hersey öyle düşün kritik haftaları geciyorsun Allahin izniyle 🙏
Rceyda nzlm45 sizinle aynı durumdayım sürekli kendimi dinliyorum aynı ağrı mı aynı sancı mı diye. Sonra diyorum ki olsa ne yapabilceksin düşünmen bsey değiştirmiyor. Ne yapabildik ki öncesinde. Biz tedbirimizi aldık en azndan bundan sonra nasip bu günlere şükür🙏🏻
nzlm45 Babyyyymother şu an sakinleşti biraz daha, hep olayın sıcaklığı ile hemen buraya koşuyorum galiba 🥵
Babyyyymother nzlm45 yok yaz tabi buraya sonucta en azından aynı şeyleri yaşadık diye biraz rahatliyorsundur ama ben seni düşünüyorum zor süreç çünkü hepimiz asagi yukarı ayniyiz ama sen bir tık daha fazla paniksin sana birsey olmasin Allah korusun.Boylede küçük kardeşe tavsiye verir gibi oldum kusura bakma belki aynı yaslardayiz hani iyle bir niyetim yok sadece seni sakinlestireyim istiyorum 😊💕
nzlm45 Babyyyymother teşekkür ederim, doktorum da sakin ol diyor da bazen frenleyrmiyrm, küçük kardeş de değildir, benim nasipse ilk çocuğum olacak da yaşım var epey 🤔🤰