Baybymucize Nasippp canım en son 22.haftada 35mm e yükselmiş ama şuan nedir bilmiyorum 21mm di arada gidip geldi sabah 9da gel 12den sonra su bile içme dediler çiçek vericez önce kan alıcaz içicen saate bir 4defa kan alıcağız bu işlemler bitince doktor bey bebeğe bakacak dedi kontrol edecek dedi 4saat sürüyor Muş şeker yüklemesi inşallah acıkmam
Nasippp Baybymucize o baya uzunmuş ya 🤦🏻♀️ Kanda bakılan şekerde belli olmaz mı aceba 🤦🏻♀️ Ay nasıl bekliceksin arabanız var mı yatarsın arkasında üstüne battaniye ve yastık al yorulma canım
Baybymucize Nasippp canım arabamız var Allah’a şükür aldığımızdan beri hastane ye gitmekten doktora gitmekten başka bişeye yaramadı yatarak gidiyorum heryere hemşirelere derim allahtan zemin katta doktor ben gidip yatayım diye saat tutarım kan veririm
Nasippp Baybymucize ya benimde kıpır kıpır bişeyler oluyor ama bebektir demi henüz sert hareketler için erken DİE düşünüyorum
Baybymucize Nasippp canım bende senin haftada bişi kıpırdıyor gibi ama ben olduğunu anlayamadım her hafta geçtikçe daha belirgin olmaya başlıyor sonra göbeğin sapan sola zıplıyor değişik bişi
MystryYYy Baybymucize Nasippp Evet kızlar gittm geldim çok şükür. Kzm 1018 gram 36 cm olmus suyu iyi plesanta kap atisi vs her seyimiz güzelmiş . Hareketleri sordum normal dinlenir arada dedi baski ve agriyi soyledim normal artik bebegin buyuyo dedi. Kan verdim crp ve hemogram bakildi sukur enfeksiyon da yok . 2 hafta sonda ciğer gelistirici igneyi vurucaz . Bugun sordum dedim ciger gelistirici vurucaz mi daha yeni 26 bitti 2 hafta snra vuralım onlem amacli dedi olasi bir erken dogumda 1 gun oncesi vurmamz bile yeterli merak etme dedi. Cok şükür 🤲💕🥰
Nasippp MystryYYy ay maşallah subhanallah 🥰 kızımız güçlü annesi sen korkma. Çok iyi canım vurul şansa bırakmayalım inş herşey güzel olacak.. Canım bide enfeksiyona nasıl dikkat ediyorsun neler yapıyorsun benim arada kremsi sarımsı akıntım oluyor bende yarın tekrar isticem tahlil 💁🏻♀️
Baybymucize MystryYYy Allah’a şükür canım çok sevindim bebiş büyümüş inşallah Pazartesi günü bende güzel haberler le dönerim bakalım benimki ne kadar büyümüş bende gittiğimde kanda crp ye bakıtıcağım geçen düşüşe geçmişti bakalım
MystryYYy Nasippp bol su iciyorum cnm ben her gün ihmal etmiyorum en az 3 lt ve fazlasi olabiliyor. Ozellikle yaptgm baska bisi yok ackcasi meyve sebzemi ihmal etmiyorum bu sekilde ilerliyoruz bide idrarımı tutmuyorum geldigmi gidiyorum direk tutmak agri yapiyor .
Nasippp MystryYYy ay bende çok içiyorum su eşim zorla içme diyor o kadar yani 😂bende dikkat ediyorum ama inş daha olmaz ya gün içinde bende tutunuyorum idrarı ama sabah kalınca bazen çok şıkışmış oluyorum mesane boşalırken ağrı oluyor dediğin gibi ama tutmaya çalışıyorum işte
Baybymucize MystryYYy bende gittiğimde ciğer geliştirici sorayım bakalım benimki ne dicek canım gerekli görüp yapalım mı der yoksa geri yok mu dicek acaba
MystryYYy Baybymucize insallah sennde guzel haberlerini alırız cnm benm. Bencede sor bakalim seninki ne dicek genelde 26 dan sonra yapiliyormus bu igne zaten oyle dedi doktorum 2 hafta sonraya vururuz dedi onlem amacli
Baybymucize MystryYYy bakalım sorayım benim doktor herşeye normal diyo beni diğerleri ile Aynı tutuyor gelişmeleri bende paylaşırım
Nasippp Baybymucize MystryYYy kızlar bende geldim dr den şimdi devlet hastahanesi 2 hafta önce özelde 39 mm ölçüm yapmıştı bu gün devlette ki 33. Mm ölçtü ultrasondan ultrasona fark var mıdır 😢
Suzii-90 Kızlar merhaba bende dün serklaj oldum biraz leke var kan normal mi sizde de oldu mu drum olabilir dedi bide vajinal fitil kullandınız mi progestan kullanıyorum vajinal sanki ondan sonra daha çok mu oldu lekelenme içerisi de sulandı gibi
Nasippp Suzii-90 oldu canım böyle arada açık renk geldim sulu gibi falan 3 gün az az geldi 4. Gün bitmişti benim de hastahanede yatırmadı mı seni canım kaç mm ile oldun kaç haftalıksın
Baybymucize Suzii-90 canım bende adet kanaması gibi 7 gün boyunca kanamam oldu normal korkma sakın sonra sarımsı gelir kesilir
Suzii-90 Nasippp yattım canım bu sabah çıktım iyiyim dedim çıkmak istedim hastalık da çok arttı korkuyorum ctesi günü kontrolde 39 mm canım kısalık falan yok şuan ama daha önce 14.hafta da düşük yaptım suyum geldi ve daha öncede 4 defa histereskopi oldum yapisikliktan dolayı onun için yapalım dedi drum önlem amaclı
Suzii-90 Baybymucize tamam canım hastanedeyken olmadı pek de progestan fitil koyunca kırmızı kırmızı geldi eldivenime ondan bi an korktum